![]() |
|
COMPUTEST |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2012 Saat 15:12 |
Merhaba arkadaşlar. İmzamdaki aracımı bugün teste soktum. Ruhsatta kaç beygir olduğu yazmıyor ancak araç 1.4 xr prence otomatik vites olduğuna göre 75 hp dir. Ölçümlerde 65 hp çıktı. Kontrolleri yapan arkadaş 99 model tüplü otomatik arabaya göre gayet iyi dedi. Ancak benim için sizlerin görüşleri daha önemli. Aracın etek altında boya var. Sol ön çamurluk ve sol arka kapı sacı değişmiş dedi. Bunla ilgili görüşlerinizide rica edeceğim. Frenler gayet başarılı. Otomatik vites geçişleri şanzuman kusursuz dedi. Bütün değerleri dilerseniz sizlerle paylaşabilirim. Saygılarımla.
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ee sorun ne o beygiir kaybı yaşına ve lpg ise ona baglıdır
azizim sorun ne anlamadım tam |
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dynoyu nerede yaptırdınız çıktısını buraya koyunki yorum yapabilelim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |