![]() |
|
ekranda çizik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xter69 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2012 Saat 12:10 |
Arkadaşlar merhaba saat göstergesinin bulunduğu ekranın ortasın da çizik var bunun tamiri mümkünmü dür. yoksa yenisinimi almam gerekiyor.çizik dedğim göstergenini ortasında ekran ikiye bölünmüş gibi yani
Düzenleyen xter69 - 23 Haziran 2012 Saat 12:13 |
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benimkide bozulmuştu, yapılmaz dediler yenisini aldım oda bozuldu artık ilgilenmiyorum :)
|
|
![]() |
|
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yenı ekran almalısın dostum ve bu alman gereken ekranı sana uygun fıyata satablırım ılgılenrsen 542 897 88 15
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
adam çizilmiş diyo bozulmuş diye anlamışsınız sanırım değiş demişsiniz bildiğim kadarıyla o ekranın yüzeyinde naylon var ekranın sökümü vardı sitede biyerlerde bakıyım bulursam koyayım buraya kardeş söküp bi naylon koyarsın olur biter ne değişmesi
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7976&title=peugeot-206-307-saat-lcd-ekrann-sklmesi
burda sökülmesi var da dediğim gibi ekranda saydam bi naylon tabakası olduğunu hatırlıyorum ama söken arkadaşlar bilgi versinler öyle başlarsın işe
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |