![]() |
|
95 Oktan Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
datelk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2012 Saat 15:07 |
Arkadaşlar 2006 model 307 sahibi oldum. Aldığım kişi 97 oktan kullan dedi. Ancak, bulunduğum ilçede 95 oktan var zararı olur mu?
|
|
![]() |
|
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam mzot da koysan sıkıntı olmaz :)
işin şakası hocam genel geçer kullanılan 95 oktan benzindir
|
|
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Motorda modifiye yoksa ve sürekli redline kullanmıyorsan sıkıntı olmaz.
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
araba 1.6 heralde zaten 95 kullanman gerekır bıldıgım kadarıyla
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
datelk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz.
|
|
![]() |
|
ahmets ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2012 Konum: ıstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
97 oktan üst sınıf motorlar içindir.Bu tip araçlarda 95 oktan yeterlidir.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
95 oktan kullanmalısın.
Aracın üretildiği yıllarda genelde 95 oktan kullanıldığı için aracın motorunu da ona göre ayarlıyorlar. Bu yüzden 95 kullanman daha iyi olacaktır. Bir kaç yerde bazı arkadaşların 307 model aracına 97 oktan benzin koyduklarında motorun sapıttığını, düzensiz çalıştığını okumuştum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ynusemre ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Uzun zamandir shell 97 oktan kullaniyorum 307 de.Cok memnunum 1,5 yildir kullandigim bujileri degistireyim dedim kontrol ettirdim daha sifir gibi dedi usta.Performansida cabasi.Tavsiye ederim.
Düzenleyen ynusemre - 25 Haziran 2012 Saat 19:10 |
|
2004 PUG 307 XT 1.6 110HB
|
|
![]() |
|
Depo kapağında da 97 oktan tavsiyesi var.
;) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |