![]() |
|
torsiyon dan kütküt ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BULUT06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2012 Saat 20:09 |
slm arkadaslar arac 206 arka yolcu tarafından hafif kasise girince küt küt sert ses geliyor nedir ne degildir sizce başına gelen varmı ilginiz için sagolun...
|
|
![]() |
|
escape82 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet kardeşim benim aracımdanda aynı ses geliyor umarım anlayan olur
|
|
![]() |
|
BULUT06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
biraz arastırdım torsiyon iç bölge bilyaların ora tornalancak ordan yeni bilya takılcak dendi bunların toplamı 450lira dendi işçilikte var tornacı yeniden torsiyon yapcak heralde dedim güldüm
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Torsiyon bilyaları dağılmış olabilir. Torsiyon sökülecek, tornalanacak ve yeni bilya takılacak.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
öle dedi ler ama yarın başka ustaya sorcam liftte kaldırıldıgında sagdaki amörtisör kıpırdamadı levye ile zorladı ondan belki amörtüsördür bakalım
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
ses tam olarak "tonk tonk" diye mi geliyor? ya da çukurdan geçerken çıkırt çıkırt diye sesler mi geliyor? o zaman sen de bizdensin :)) aynı sorunu yaşayan çok arkadaş var forumda, 206larda bu torsiyon çok büyük bela.. Ben de gösterdim komple torsiyonlar bilmemneler bişeyler saydı saydı değişecek dedi işçilik dahil 600 lira fiyat aldım. Ama hala gitmedim aracı çalıştırır çalıştırmaz açıyorum teybi ne ses duyuyorum ne bişey :)
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
bu ses cukurlara girildiginde küt küt seklinde düz yolda bişey yok burclardanmış kafalarına göre fiyat istiyolar burclar 50-60lira çift taraf bide içi tornalancak bide sök tak 450dediler 200-300dediler bravosu olan arkadas 90a tek tarafı yaptırmış en kısa zaman da oraya gitcem ilginize sagolun
|
|
![]() |
|
nurullah48 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurullah48
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun aynı sorun bende de vardı ben yapırdım ve daha önce formda paylaştım. Ben arka torksiyn takımını 150 tl, tornacı 150 tl işçilik 4 adet fişek 80 tl 2 adet amartisör 180 tl ye değiştirdim ve de işçilik. torsiyonu yaptırırken tornacıgerslencek yer yaparsa sorun kalmaz. Allah kolaylık versin artık size..
|
|
desing nurull@h
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
benim servisimde arka torsiyonları komple değiştirecek bilyalar herşey dahil 700tl tutar dedi. biraz fazla demiş .
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
206LAR BİLYALI DEGİL BURCLU DİYOLAR PARÇA İŞCİLİK TORNACI 250-300TAHMİNİMCE İNSALLAH FARKLI Bİ SORUN CIKMAZ BAKALIM EN YKIN ZAMANDA YAPTIRMAYA GİTCEM ..
|
|
![]() |
|
metin peugeot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2012 Konum: metin peugeot ö Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı metin peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
torsiyonlu peugeotlrın hepsın torsıyn sorunu yaşnıyr malsef yollarımızdean kynklnıyr ortalma maliyet 350 400 arsı buluyr
metin peugeot özel serrvıs |
|
metin usta
|
|
![]() |
|
PARÇA 50 LİRA İŞCİLİK 300-400LİRA BU NASIL İŞ ANLAMIŞ DEGİLİM YAPTIKLARI BİŞEYDE YOK TORNA İLE TEMİZLE TAK MAKİNA TEKNİKERİYİM NASIL KAR ETTİKLERİNİ SİZ DÜŞÜNÜN TORNACI 250LİRA İSTEDİ NAPCAKSINIZ YENİDENMİ TORSİYON YAPCAKSIN DİYİNCE BEN SUÇLU OLDUM ALAH KORUSUN BU TARZ ADAMLAR DAN BİZİ ...
|
|
![]() |
|
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Ses 1 yıldan beri vardı pek önemsemedik sonra torsiyon bilyası dagılınca söküldü 300tl burçlar+torna işlemlerine verdik + bilya takımı sağ sol + amörtisor + sökme takma işlemşeri toplam 650 tl verdik 4 saat sürdü su an kasıslerden geçerken amörtisörun sesini hissediyorum.
|
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
benimde arkadan bozuk para sesi gibi ses geliyordu çukurlarda ve virajlarda. arka amortisör değişti. bir de arka iki tekeri birbirne bağlayan demir çubuk uçlarını torna yaptı. şimdi ses yok. yalnız amortisor biraz sert geldi bana tümseklerde arkası hopluyor
![]() |
|
![]() |
|
torslu araçlarda var bu olay genelde daha yaptıramadım arabadan sogutuyor insanı bu ses...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |