![]() |
|
bu parçayı bulabilir miyim? 206 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurinuri58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2012 Saat 14:57 |
![]() ![]() |
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
nurinuri58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar sabah kalktığımda kapıdaki bu parçanın olmadığını gördüm. acaba bulabilir miyim adı nedir bu parçanın. bu arada ben mahhalledeki çocuklarda şüpeleniyorum. diğer kapılara da baktım bir tırnak takılsa kolayca çıkıyor. ben yapıştıracağım bence siz de yapıştırın.
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne cocuklar var yahu.
Aradiginiz parca asagidaki resimde 9 numarali parca olsa gerek. Sol kapi icin 9334.91, sag kapi icin 9334.92 referans numarasi ile herhangi bir yetkili servisten temin edebilirsiniz. ![]() |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Servise gerek yok parcacilarda var 3 lira ben daha yeni aldim
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
@koliva bu bilgilere nereden ulaşıyorsunuz ? harddiskinizde mi kayıtlı. forumda yeni olduğumdan ne iş yaptığınızı bilmiyorum peug servisinde falan mı görevlisiniz yoksa bizimde rahatlıkla ulaşabileceğimiz bilgiler mi bu ürün kodu olayı?
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ben peugeot yetkili servisinden ya da tamircisinden iceriye hayatimda 5-6 kez ancak girmisimdir ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Sokaktaki veletler benim de sibop kapaklarımı çalıp duruyorlar, büyük ihtimalle oynarken bir akıllının işi ama yakalarsam fena olcak
![]() ![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
en guzelı arabay gızlı kamera kayıt sıstemı taktrmak tum bunları yapanın suratını net bı sekılde gorup kayıda ecıyor sonra sızde bu kısıden bu yaptgı zararı 100 katını alıyorsunuz aracı parkettıgınızde ıcınız kumsalda su ıcemıs kadar rahat oluyor..ben aracıma taktrdım ılgılenen arkadaslar benmle ıletsıme geceblr sıstem 24 saat kayıtr yapablıyor saygılar
|
|
![]() |
|
Nasil birsey merak ettim? Resimleri var mi ya da bir iki kayit videosu? |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
O parça bendede yok çok aradım bulamadım gezmediğim parçacı kalmadı :(
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
beyler hepinize çok çok teeşkkür ediyorum.özellikle koliva ve ozzaaan
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
servisinde vardır hocam getirtirler yani çok aramaya gerek yok zaten ucuz bir parçadır, büyük fiyatlı parçalarda ben de servise uğramam ama kaç lira olabilirki küçücük plastik
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
.
Düzenleyen ufuk91 - 22 Haziran 2012 Saat 00:55 |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Rica ederim yardimci olduysam ne mutlu bana bulamayan arkadasa alip gonderirim isteyen olursa benim yolumun ustundeki parcacida var
|
|
ozaann
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |