![]() |
|
307 ye Double DIN |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
toGah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2012 Saat 08:21 |
Selamlar,
cd changer'imda cd sıkışmış sanırım çalışmıyor, açtırması yaptırması 150 kağıt :) bunun yerine Double Din teyp alayım diyorum altta 2-3 alternatif var, kullanan ve tecrübesi olan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum. veya bu fiyatları geçmeyecek alternatifler ne olabilir.
|
|
2004 - 307 1.6 Technoplus
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şahsi fikrim almışken navigasyonlu bir model tercih etmelisin. Eğer bu 3 ilandan birini seçmemi istersen de ilk verdiğin navitech marka ürünü tavsiye ederim.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
pıoneer derimm
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
dediğin ürünleri arayla kullanmış olarak ucuzluğu ve özelliği bakımından kesinlikle xetec :)
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
toGah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
xetec'in o modelinde sanırım, cd konamıyor, navigasyonlu bir aleti 7" yapmışlar anlamadım pek.
ilk ilandaki navigon hoşuma gidiyorda daha karar veremedim. |
|
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlar CD changer'ın yerine mi takılıyor yoksa komple üstteki radyo kısmı da çıkartılıyor mu? Bir de her 307 ye oluyor mu arkadaşlar, benimkine mesela? Teşk.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Evet xetecin modelinde cd okuması yok o yüzden hafif ve sağlam.. zaten cd devri kapanıyor usb yi takıp dinlemek varken cd ile uğraşmak gereksiz..
bütün 307 ye olur radyo ve cd changer çıkacak elbette |
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
radyo ve cd changer cıktığı zaman güzel bir şekilde olur bu ürünler.
xetec güzel, bakayım biraz daha şuna başka alternatiflerede bakıyorum yine :)
|
|
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
benim merak ettiğim konu bunlar cd changer ve teyp çıkarıldıktan sonra o bşluğa tam oturuyormu yoksa çerçeve gereklimi bide kablolar kesilip biçilecekmi
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
çerçeve gerekli, kabloları kesilip biçiliyor. çerçeveden sonra aldığın ürüne göre tam oturmama ihtimali var.
şöyle resimle göstereyim bu benim double-din'im yukarıda boşluk var altında ki boşluk neredeyse hiç belli olmuyor fakat üsteki boşluk rahatsız edici bir görüntüye sahip. karbon fiber kaplama ile çerçeve ve ön konsolu kaplarsanız aradaki boşluğu gözle görünmeyecek bir şekilde kapatmış olursunuz ya da forum bir arkadaş oralara uygun tahta parçaları kestirmiş sanırım mdf idi tam olarak hatırlayamadım tahtaları kesip karbon fiber kaplama yapmıştı sizde öyle yapabilirsiniz takıntınız varsa :) ![]() Düzenleyen reality59 - 20 Haziran 2012 Saat 21:07 |
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
ya bizim 307 lere çerçevesiz tam uyan ucuz bir şey yokmu
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |