![]() |
|
Bijon Sifresi :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2012 Saat 11:00 |
arkadaslar 3 gün sonra izine kocaeli ne gelicem.(tek yön 1900 KM) Bu gün lastikleri ve bijonlari bir kontrol ediyim dedim ,sifreyi bijona takip cevirmeye ugrasdigimda bos dönmeye basladi ve sifrenin icine bakdigimda icindeki 4 ayri disden 3 ünün eksik oldugunu fark eddim. yardimci olabilirseniz 3 tane sorum olucak;
1.Yol üzerinde lastigim patlarsa eger ki insallah öyle bir durum gerceklesmez ne yapabilirim? 2.Bir problem cikmadan olurda yolumu tamamlarsam bu sifreli bijonlardan nasil kurtulabilirim ?3.kurtulamazsin derseniz eger tornacida felan sifrenin kopyasini felan yaptirabilirmiyiz? TESEKKÜRLER
|
|
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sifreli bijonlari tornacilar acabiliyorlar. Yine forumda okumustum, sifreli bijonun ustune diger normal bijonu kaynak yapip oyle aciyorlar. Istersen yola cikmadan once yaptir, aklinda olmaz. 1900 kilometre az degil.
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
lastıkcılerdekı hava tabacaları acar onu tavsıyem sıfrelı bıjon kullanmammanız cunku bozuluyor actıktan sonra sakın bır daha takmayın normal bıjon takmanızı tavsıye ederım
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
15 tl ye köpük var en yakın lastikçiye atar. alışveriş yerlerinde lastikçilerde var. sıkıyorsun içine çok sürat yapmadan en yakın lastikçiye ok
|
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şifreli bijonu lastikçi acamaz, şifre olmadan. Ben sanayide tornacı tanıdığa gittim 1 saat uğraştı kaynaktan sonra özel aparat yapıp zorla çıkardık. Bende hemen diğer 3 lastiğin şifresini çıkarıp attım normal taktım. Hatta bu olay başıma gelince yazmıştım buraya şifrelere dikkat diye :)
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
şifreli bijon olayı bir ara modaydı ama bakıyorum artık sıfır arabalarda bile olmuyor
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
wolf72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
ben 4 ünüde değiştirdim şifresiz yaptım,kafam rahat ne zaman lastikçiye gidip kışlıkla yazlığı değiştirmeye kalksam onu arıyorum baktım olacak gibi değil kaybetsem sonra lastik patlasa ne yapacağım uzun yolda yol yardımımı çağıracağım tanesini 5 tl den ustaya değiştitirdim kısacası 20 tl verip kurtuldum o şifre ayağından
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
merhaba arkadaşlar...arabamı aldığımda bijon anahtarı olup olmadığını bilmiyordum..ama baktım ki yokmuş..hepsiburada da bijon anahtarı alıcam..bir tarafı bijon diğer tarafı tornavida başlığı gibi..yani orjinal peugeot bijonu gibi..şunu sormak istiyorum.. bijon başlıkları değişiyormuş..17 lik mi almam lazım 19 luk mu?2002 model peugeot xr auto..
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
arkadaşlar bi ceap yazan olmadı...şimdi sipariş verecem...anahtar 17 lık mı 19 luk mu?lütfen bilen varsa söylesin
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
17 diye biliyorum emin değilim , siz en iyisi 4'lü olanlardan alın hem garanti olmuş olur, hem kullanımı çok daha rahat hemde başka araçlarda da kullanabilirsiniz
|
|
![]() |
|
peki yedek lastiği nasıl çıkarıcam o zaman...eğer eminsen 17 lik olduğuna sipariş veriyorum
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Emin değilim dostum, ancak yarın öğleden sonra kesin cevap verebilirim
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel
|
|
![]() |
|
17 lik bijon anahtarı aldım ve olmadı..küçük geldi aracıma...yani şu forumda aracımın bijon anahtarının numarasını bilen olmadı ya helal olsun...karterinden tutun da egzosun içinde ki odacıklara kadar herşey biliniyor ama bijon anahtarının no su bilinmiyor...ilginç...şaşırdım...sağlık olsun...iyi forumlar...
|
|
![]() |
|
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
forumdakiler senin bijon ölçünü nerden bilicek ki emin değilsen gider dener öyle alırsın bende 206 var 17 lik bijon ama adamın biri gelir farklı bi jant bijon takar sana olur alyan kafalı bijon aracının bu ayrıntılarını sadece kullanıcıları bilir onuda geçtim arkadaşın teki sana yorumda belirtmiş 4 kollu bijon anahtarı al hangisi olursa onu kullan diye
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |