![]() |
|
307 sinyal kolu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barış 307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2012 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barış 307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2012 Saat 21:46 |
merhabalar ben aranıza yeni katılıdım 2004 307 xr hdi sahibiyim aracımda air bag lambası ara ara yanıp sönüyor geçtiğimiz ay servisteydim bakımlarının yaptırdım airbag lambası için sinyal kolunun değişmesini söylediler oda biraz pahalıymış tamiri yapılmıyormuş sizin yazdıklarınızda okumuştum sinyal kolunu değiştirip yol bilgisayarı olayınıda çözüyormuş kocaeli tarafında bu konuda bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz
|
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim kolda sert dönüşlerde sinyal veriyordu. Çıkma bir koldan parça takıp onardılar ama şimdi arada yapıyor :( Yenisi 700 Tl idi sanırım.
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sinyal kolda olabılır direksiyondaki sargıda bozulmus olabılır bendekı dırek yanıyo ugrasmaktan bıktım artık
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence tavsiyem önce bir bilgisayara baglat kendı gozunle gor acık devreyı nerden verıyo
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
lifeexciting ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lifeexciting
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar,Airbag lambalarının yanıp sönmesi sinyal kol takımındaki sargıdan kaynaklanıyor.Sargı tamir ediliyor ama kesinlikle bir işe yaramıyor.(Bizzat denedim) Bu sorunun (bence) en güzel çözümü kol takımını değiştirmek olacaktır.Ben 2 gün önce sıfırını aldım.Peugeot bayisinde 315-350 TL arası fiyat veriyorlar kol takımına.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |