![]() |
|
Sonar mı FK Angel Eye mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2012 Saat 20:47 |
angel eye konusunda açtığım ikince konu ama birbirinden bağımsız olduklarını düşündüğümden yeni konu açıyorum affola.
Sonar yada FK Depo marka Angel Eye almayı düşünüyorum. her ikisininde kaliteleri tartışılmaz tabi ki . tasarımları da hemen hemen aynı. ama asıl merak ettiğim aracın üzerinde nasıl durdukları ve angel eye ların nasıl parladığı. internette araştırmama rağmen pek fotoğrafını bulamadım eğer sizin elinizde varsa bir iki fotosunu gösterseniz aracın üzerine farlar açıkken yada parklar açıkken. elimde bir kaç foto var bunlar doğru mu birde teyit ederseniz :) ![]() ![]() ![]() BU SONAR ANGEL EYE. doğru değilmi aynen böyle yanıyor ? ![]() bu da fk angel eye montajsız hali ![]() bu aracın üzerinde fk angel eye doğru mudur. tam olarak böyle mi yanıyor fk? böyle yanıyorsa dehşet birşey. birde bu son resimde angel eye ile aracın kısa farlarının rengi aynı mı bana mı öyle geliyor? ampul olarak ne kullanmış olabilir acaba? bir sorumda şu ki en önemli sorum. rolland garros var bende ve sizce hangisi daha iyi gözükür. ön far ve sisleri bütün düşünürsek rolland garros için hangisini almalıyım hangi ampulleri kullanmalıyım farlarda ve sislerde sizce? bir değerlendirme yaparsanız harika olur. sabahtan beri düşünüyorum ama somut olarak bir rolland garrosun üzerinde her ikisinide hiç görmediğimden karar veremiyorum beyaz angel eye mı sarı angel eye mı?
Düzenleyen EErgul - 18 Haziran 2012 Saat 21:03 |
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
mehmet6667 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2012 Konum: ZONGULDAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet6667
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
beyaz angel eye bence bende geçen hafta sonar aldım çok güzel durdu,yinede karar senin.
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bende sonar kullanıyorum Beyaz yanması daha hoş bence de SONAR
![]() |
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet sonar daha asil gösteriyor aracı.
sonarın fk dan rengi dışında bir farkı yok değil mi ? ayrıca bu farların orjinal fardan bir eksiği varmı? yükseklik ayarı vs gibi
Düzenleyen EErgul - 19 Haziran 2012 Saat 14:18 |
|
2004 Model |
|
![]() |
|
mehmet6667 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2012 Konum: ZONGULDAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet6667
bu sonarların merceklerini daha kaliteli bir mercekle değiştirme şansımız varmı.. |
|
![]() |
|
evet değiştiriliyo galiba
|
|
2004 Model |
|
![]() |
|
gündüz belli oluyor mu beyaz angel eye sarı kadar ?
|
|
2004 Model |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |