![]() |
|
logo boyama/kaplama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2012 Saat 12:09 |
Arkadaşlar nasıl yapılır bölümünde logo boyama ile ilgili bir döküman mevcut biliyorum, ancak benim istediğim olay o şekilde değil. Yani logonun arkasıdaki siyah plastiği boyamayacağım, logonun nikelaj kısmını boyamak/kaplamak artık hangisi ile yapılıyorsa onu istiyorum. Siz de bolca görmüşsünüzdür genelde kırmızı yapılır, ama bordoya yakın bir renk oluşuyor kanımca.
elimde kırmızı karbon var aslında onla bir ön deneme yapmak istiyorum ama ön çıtayı söke taka(farlarla uğraşırken) çıtada çatlaklar oluşmaya başladı daha çok oyuncak etmeyeyim, bir kez söküp yapıp takayım istiyorum. Nasıl yapabileceğim hakkında bilgisi fikri olan varsa ön ve arka aslanları kırmızı yapmayı düşünüyorum, yardımlarınızı esirgemeyin ![]() |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |