![]() |
|
206 cc için spoiler yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2012 Saat 03:39 |
arkadaşlar basit bir spoiler takmak istiyorum aracıma . aracımı yan profilden tamamlaması için. şuan çok eksik geliyor gözüme. böyle bir spoiler ı nereden bulabilirim ?
![]() ![]() |
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yerinizde olsam 206 ya spoiler takmazdım.. açılış kapanışlarda zamanla problem yaratabilir kanatindeyim
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet aklıma geldi fakat zaten arkaya doğru açıldığı için bagaj kapağı destek noktasının hemen üstüne takılan bir spolier momenti çok da fazla bozacağını sanmıyorum. dolayısıyla pek de bir zararı olacağını sanmıyorum. tabiki çok uzun vadede mekaniğin işleyişini bir anlamda değiştirdiği için ufak tefek sorunlar çıkarabilir ama ben bunu göze aldım.
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |