![]() |
|
BU İLANA BAKIP YARDIM EDİNN, XS ALIYORUMMM |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
akiloca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2012 Saat 20:01 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bu-dolulukta-peugeot-bir-daha-goremezsiniz-72351553/detay
16,750 DIYE GÖRUSTUM HSAR BHATA BOYA YOK DENDI YARIN BAKTIRCAM SERVIS KAYITLARIDA VAR SUNROOFTA PROBLEM YOK DENDİ. NE DİYOSUNUZ
|
|
olduğu kadar, olmadığı kader...
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun..
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
16500 bitir işi bence temiz bi araç için bence güzel fiyat.
|
|
![]() |
|
akiloca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
16.750 DIYO BASKA BISE DEMIYO SAHIBI. YARIN ARKADASLAR BOYA TESTINE SOKUP BİDE SERVİSE BAKTIRCAKLAR KISMETSE, SALIDA ALIRIZ SATISI OLURSA
|
|
|
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Motor ve yürüyeninde bariz bir masraf yoksa, kullandın beğendiysen boyaya takılma derim çünkü gerçekten diri duruyor. Hayırlı olur inşallah diyelim.
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim. Yarın baktıracağız arabaya kısmetse. Bakalım bi sıkıntısı cıkmazsa salı günüde satısını alırım. Umarım km orjınaldir. Arac tuplu olduğu için bana pek ınandırıcı gelmedi
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Arac temiz gorunuyor. Imkaniniz olursa bir ustaya baktirmakla yetinmeyin.
Simdiden hayirli olsun. |
|
![]() |
|
şimdi görustum arac sahıbı baska bırısıne satacağını söyledi. Nasıp olmadı bu xs deanlayacağınız. =((
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Herseyde bir hayir var. Nasip. |
|
![]() |
|
öyle tabi, nasıp değilmiş.
110 hp lik temiz bi xs yada quick e denk gelince bana haber verebilirseniz cok sevinirim. Tercihim ankara içi ve civarı
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
boyaya takılma bencede. önemli olan yürüyen aksamları. mesela benımde tavan rengi açıldı. sıcaklardan şimdi ya cam folyo görünümlü siyah kaplama yaptırıcam yada boya. ama araçda kaza veya deiğişen yok. sırf şu boya takıntılılar yüzünden araç fiyat düşürüyor. neyse sonuçda benım boy atakıntım yok. bencede ona takılma. km iyi gibi.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
neyse ben diger yorumları okumamıştım :))) satılmış araç :) kısmet değilmiş boşver :) :PP
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Bence hayırlısı olmuş :)
Bu arada yeri değil ama arkadaşlar bende gtı yi satıyorum 2003-2006 model arası Nissan micra almak için..Şu anda biriyle takas için görüşüyorum ama Ankarada ve benim Ankaraya gitmem ancak görev bittiğinde yani temmuz sonu olabilecek .. Eğer burdayken satabilirsem nakit daha iyi olacak sonra istediğimiz gibi bi micra bulup alırız.. |
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
kısmet, sizde umarım satarsınız aracı. XS olsaydı aracı düşünebilirdim. Çok tatlı görunuyo aracınız masallah
|
|
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
hadi ya olsun kısmet değilmiş başka XS bakarız size artık :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
CC düşünür müsün. Çok güzel araçlar var CC'de
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() |
|
yok cc düşünmüyorum. Bu muğladaki ilan bayadır var onunla daha önce konusmustum.
Önden arkadan darbesi yoktur diyoya ilanda, Kalan heryerden darbesi var neredeyse aracın. O derece yani =))) adam bide bide diye bi başladı aracın saymadıgı darbesı sıkıntısı kalmadı =) kacırdım o bursadakini kötü oldu, neyse kısmet. Tesekkür ederim yardımların için, calısmaya devam =)
|
|
|
|
![]() |
|
hatırladığım kadarıyla arac 2006 trafiğe cıkıslı ve belaltı komple boyalı. 6 yılda ne yaptıda belaltı komple boyattırdı anlamadım
|
|
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
valla 2002 model tek kapı bir araç için 17.250 çok göründü bana neden bilmiyorum herkes normal karşılamış, evet araç çok diri ve güzel duruyor orasına lafım yok. Zaten kısmet olmamış hayırlısı diyelim inşallah gönlünüze göre bulursunuz. Ben de Ankaradayım aradığınız tarz bir araç denk gelirse haber veririm size.
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |