![]() |
|
206 marş rolesi sorunu!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2012 Saat 19:16 |
Merhaba. peugeot 206 aracımın motor bölümündeki sigorta kutusunun içinde kibrit büyüklüğü kadar bir role yeri var. Bu role marş motorunun role yuvasımıdır? 206 araci olanlar bakarlarsa cok sevinirim görevi nedir? bende o role takılı değildi, marş motoru 2 defa arizalandi. Oraya takılan roleyi torpidoda buldum. Emin değildim oraya takildiğindan. Sigorta kutusunda yuvasi vardı. Boş duruyordu, bende incelerken taktım yerine oturdu, demekki onun yeri orasiymiş 4 ayakli birşey kibrit kutusu gibi. aşağida resimdekinin aynısı.. bunun görevi nedir? takılmazsa ne olur? gercekten marş motoru rolesimidir?
![]() Düzenleyen xpyhre - 17 Haziran 2012 Saat 19:20 |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi hayranim size
![]() ![]() Role olmadan mars motoru calismaz. Cunku mars motorunu dogrudan surulemez. Role vasitasi ile dolayli olarak surulur. Roleler ayni roleler olabilir. Zaten gosterdiginiz roleye baktigimda aklima ilk olarak korna rolesi geldi. Simdi sorularim sunlar, 1. Mars motoru daha ariza yapmiyor mu? 2. Korna calisiyor mu? 3. Eger 2. secenege cevabiniz evet calisiyor ise aracinizda onceden calisan ama simdi calismayan bir aksesuar var mi ![]() Düzenleyen koliva - 17 Haziran 2012 Saat 20:49 |
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
korna bastan beri calişmiyordu marş motoru takılı değil şuan ondan bilmiyorum ariza yapicakmı yapmicakmı araştirdiğima göre, dediğin gibi korna rolesi gibi görünüyor. korna hala calişmiyor. Benım anlayamadiğim, bu marş motoru rolesi hangisi.?
Düzenleyen xpyhre - 17 Haziran 2012 Saat 21:09 |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
savior07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
peki marşa basarken marşı geç mi alıyo
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |