![]() |
|
peugeot 206 alıcam bildiklerinizi kısaca yazın? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
b1rkan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2012 Saat 12:03 |
arkadaşlar peugeot 206 almak istiyorum 2. el nelere dikkat etmeliyim hangi özellikleri almalıyım (lpg,dizel,5 kapı,3kapı..) aracın yedek parçası felan kolay mı bulunur ilk defa araba alıcam hiç bilgim yok.ALMALI MIYIM? YOKSA BASKA ARAC MI DUSUNMELIYIM?
SİMDİDEN COK SAĞOLUN
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracım 206 olmadığı ve teknik bilgim yeterli olmadığından o anlamda bir şey diyemeyeceğim diğer arkadaşlar daha yardım olacaktır.
2. el alacaksanız şu kuralları öneririm: Kural 1: Satıcıların hiçbiri her zaman doğruyu söylemez. Kendi ustasına baktırmak isteyenden tutunda, baktırmaya gerek yok orasına diyene kadar rastlamak mümkündür, inanmayın siz kendiniz bildiğiniz birine baktırın. Kural 2: Yok şu gün, şu zaman, şu bakımı yapıldı diyorsa göstersin servisten, ustadan alınmış belgesini sokak arasındaki yerler bile bir irsaliye türü bir şey verir. (Kendi düşüncem) arabasına düşkün insan saklar bu tip şeyleri, saklamalıdır da. Kural 3: Alır almaz bir bakımdan geçirt, filtreler, yağ falan değişsin için ferah olsun. Kural 4: Satıcı ile alakası yok bu maddenin fakat şu bir gerçek ki arabalar belli bir kullanımdan sonra yük getirecek bakımlara ihtiyaç duyar. Örneğin (ki her zaman söylerim en büyük örnek kendisidir insanın) benim arabayı 100.000 altı olsun (bence TR de psikolojik eşik değeri 100 bin , km bazında)diye aldım 85 deydi 90000 de trigeri değişecek ![]() Kural 5: Hiçbir yerinde sorun yok der dururlar bütün satıcılar, hepsinin, aklınıza takılan bütün noktaların çalıştığından emin olun, internette bir sürü yerde bir sürü yazı bulabilirsiniz birazcıkta olsa okuyun. Yine örnek ben 5'li CD changer çalışıyor dedi evet doğru çalışıyor motoru dönüyor sadece o adam da haklı ![]() Bunlar kesinlikle ve kesinlikle benim kendi tecrübelerimdir. Bir dahaki alışverişimde kulağıma küpe olacak şeylerdir, karşı çıkan olabilir ama kendi görüşüm bu yöndedir. Son olarak konuyla ilgili söyleyebileceğim, kaskoyu yaptırırken kaskocu elemanın dediği aynen şudur : "Kasko biraz fazla çıkıyor, bunun nedeni de arabanın Peugeot olması, bunların parçaları biraz pahalı olur" şeklindeydi ama piyasaya çıkıpta bu marka olmasa ne kadara gelir gibi bir araştırma yapmadım. Bir sürü firmaya danıştım (ki siz de öyle yapın aralarındaki fiyat farkına şaşıracaksınız) en ucuzuna yaptırdım (klozlarına bakarak tabi). Umarım gönlünüze göre bir araç bulursunuz.
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baya güzel özetlemişsiniz emeğinize sağlık
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım o kadar güzel anlatmışki, ikinci ele dair başka söylenecek söz bırakmamış desem yeridir.
206 için izlenimleri söyleyeyim. Arabanın sağından solundan çok ses gelir, plastik sesleri vs yol sesini çok alır içeri bunlardan rahatsız olmam dersen 206 çok güzel arabadır. Duruşu ile insanı kendine aşık ediyor ben arabamı çok seviyorum sırf güzelliğinden kötü yanları gözüme gözükmez "çoğu zaman". Kaportası çok sağlam değildir ben kaputu elimle içeri göçertebiliyorum bastırarak bunları bil yani. biraz bütçemi zorlarım dersen golf4 bak derim ama istediğin fiyat aralığında 206 seni memnun etmez değil. Özel bi konuda bir soru sormak istersen, işte şu olay nasıldır vs diye onlara da cevap vermeye çalışırım. |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |