![]() |
|
SATILIK JANT+ LASTİK 308 İÇİN ALINMIŞTI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ravenkhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: SİVAS Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ravenkhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2012 Saat 16:06 |
Arkadaşlar merhaba hepinize iyi forumlar ;
yeni sattığım aracım için yeni aldığım henüz 500Km yol yapmış olan çelik jant ve lastiklerimi satıyorum.İlgilenen olursa yardımcı olmaya gayret ederim.Jantlardan yalnızca birinin kenar ucunda 5 cm kadar kaldırıma sürtme izi var haricinde lastiklerde daha sıfır jantlarda...4 adet lastik ve jant özellikle 2008 308 confort kullanıcıları için (benim aracımda aynıydı) sac jant ve 15 olduğu için bunları alıp takmıştım.. Ben sivasta ikamet etmekteyim arkadaşlar bankacıyım.İhtiyacı olanlar için çok iyi fırsat 205-55-16 Continental premium contact 2 lastikler 4 adet ve peugeot logolu 5 kollu jant la birlikte toplam fiyat : 900 Tl..fotoğrafları en kısa sürede yükleyeceğim saygılarımla |
|
![]() |
|
ravenkhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: SİVAS Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ravenkhan
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ravenkhan
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ravenkhan
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ravenkhan
son fotoğrafta jantı sol köşesinde 3 cm genişliğindek sürtünen yer görünmekte..İlk mesajda 5 cm diyerek abartmışım...Şimdi ölçtüm 3 cm kadar bir sürtünen nokta mevcut..Jant lastik çok iyi fiyat sahibinden.com a koymadan önce foruma koydum ihtiyacı olan arkadaşlar işini görsünler diye.
herkese saygılarımla |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ravenkhan
güncell..
|
|
![]() |
|
zeremgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2012 Konum: devlet memuru Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SLM JANT VE LASTİKLERİNE TALİBİM ŞAYET KABUL EDERSEN 307 ARACIMDA MONTAJ OLAN DAUBLE TV İÇİN TAKAS EDEREK JANTLARINI ARACIMA ALMAK İSTİYORUM SAHİBİNDEN DE 88044778 İLAN NUMARASI OLAN AVT TV SD CARD GERİ VİTES CAMERASI HARİCİ 2 MONITOR CIKISLI OPSİYONEL NAVIGASYON CIHAZINI TAKAS ETMEYİ DUSUNURSEN IRTIBATA GECELİM ARA FAK VEREBİLİRİM ANLASIR İSEK SAYGILAR zeremgul@hotmail.com 554 593 5321 ıstanbuldan yazıyorum
|
|
MUTLULUK GÖZ YAŞIM İSE AĞLAMAK KADERİMDİR
|
|
![]() |
|
zeremgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2012 Konum: devlet memuru Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
lastikler için irtibatagecelim saygılar
|
|
MUTLULUK GÖZ YAŞIM İSE AĞLAMAK KADERİMDİR
|
|
![]() |
|
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
16 inç ariane mı bunlar ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ravenkhan
alakınıza teşekkür ederim. ama dediğim gibi ben aracımı verdim yeni aracımada navigasyon cihazı ihtiyacım yok..Nakit satmak istiyorum...Amacım alan arkadaşlar güle güle kullansın bende kilerde çürüyene kadar nakite çevireyim..saygılarımla
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ravenkhan
Valla modelini bilmyorum jantın..Mevcut 308 jantları ince kollular hoşuma gitmiyordu 308 makyaj geçirdiğinde servise toplucam yeni model olarak bunlar gelmiş servis müdürü arkadaşım aracı gittim baktım beğendim..Aldım..Lastiklerin marka model belirttim jantlarda 16" ama model adını bilmiyorum.saygılarımla
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ravenkhan
güncel
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ravenkhan
güncelll
|
|
![]() |
|
nupel307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
kardes sadece jantlar için ne kadar düşünüyorsunuz..
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ravenkhan
ne veriyosun kardeşim..pazarlık sünnet işin görülsün beni de ezme al hayrını gör ne diyim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ravenkhan
günceellll
|
|
![]() |
|
sukur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
Bu sorum herkese yay ve ön arka düzeninde hiç oynama yapılmamış bir Peugeot 206'ya olur mu bu jantlar?
Bir de güzel abicim madem bir ticaret yapacaksın neden şu jantları bir silmezsin. Biran önce satmak istiyorsan onları bir partlat insanlar para verecek. Ulan acaba elime ne gelecek diye düşünmektense güzel güzel silip parlatıp çeşitli açılardan fotoğraflarını çekersen hem insanlar parasını helal eder hem de daha çabuk satarsın. Hayırlı satışlar |
|
PUG 206 1.4 XR 2000 BORDO
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ravenkhan
haklısında canım kardeşim o lastikleri aziz mübarek ramazan günü balkonda güneşte nasıl sileyim..?
![]() |
|
![]() |
|
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
bu jant 206 aracına olur ama lastik olmaz.
|
|
Satılık Laguna Lip
|
|
![]() |
|
ginger ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Ozaman o janra goremi lastik almali?
Düzenleyen ginger - 17 Ağustos 2012 Saat 20:51 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |