![]() |
|
Ayrılık Rüzgarı..... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2012 Saat 17:03 |
Düzenleyen ibrahim.kut - 10 Mayıs 2014 Saat 02:18 |
|
![]() |
|
murat20021978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
o kadar teferruat zor biraz geçemezsin. En son bildiğim 100$ üzerindeki eşyalara vergi verme zorunluluğu. Yolcu beraberi eşya olarak bazı şeyleri getirebilirsin ama hepsini değil. Kaçak malzemeye girer. Ancak ben Gümrük müsteşarlığından ayrılalı 6 yıl oldu. belki diğer arkadaşlar daha iyi bilgilendirebilir.
|
|
2006-206 X-Design 1.4 Benzinli
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
600$ tutar ise ne kadar vergi öderim
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Araca monte bir şekilde getir derdin olmaz hocam. Yoksa kıldan tüyden nem kaparlar. $600 için en az %18 ödeyeceksin birde buna tv-radyo için bandrol fln girecek işin içinden çıkamazsın.
Ben çinden getirtmeyi planlıyordum %18 vergi €180 trt pulu gümrük harçları v.s çok abartı oluyor. Geçen gün gümrüğe takılan bir ürünü aldım. 6-7 kere gittim artık pes ettiler ![]() |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bi bavul mu 40 kg mu ne limit vardı hediye diye getirebildiğin . Sonrasını hesaplıyorlar galiba.
Düzenleyen dukenukem82 - 14 Haziran 2012 Saat 09:46 |
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
20 kg
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Esenboğa hava alanı gümrük müdürlüğünü aradım yüzsüzce sordum araba teyp alsam gümrük alınır mı diye +90 312 590 40 00-7820-7823-7824'denonlarda 430 euro yu geçmediği müddetçe sıkıntı olmaz dedi TRT bandrolüde 20 tl dediler. benim gibi dışarıdan bişey getirtecek varsa haftaya tam öğrenip burda paylaşırım. teşekkürler
|
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Aldığın ürünlerin faturalı olması gerekir ihmal etme. faturayıda sembolik kestirebilirsen belki daha düşük bir vergi ödersin.
Ben olsam hazır yüzsüzlük yapmışken bunuda sorardım
![]() |
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Ben çinden aldırdım 2 ay olmadı.Bavulda geldi.
![]() AHL'de kontrolde açıp sormuşlarda.Kendi aracıma takacağım diyince hiç birşey dememişler.AHL'den giriş yapacaksan sıkıntı yok yani.Senin oradan TR'ye sokamayacağın şey ya kullanımı/tüketimi yasak birşey olması lazım yada ürünü ticari amaçla/kar elde etmek için getirdiğin kanaatine varmaları lazım.Onun haricinde sıkıntı yok. |
|
A3
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |