![]() |
|
yeni araç önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2012 Saat 15:21 |
arkadaşlar aracımı saattım bugun, yeni araç almak istiyorum yine otomatik kendimi zorlaıp sıfır almak istiyorum ama durumlar sakat bana yine hb ve otomatik olmak üzere nasıl bir araç önerebilrsiniz?
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer ufak demessen 207 veya yeni kasa polo'lara bak ikiside görünüş ve tasarım olarak güzel ama sıfır almayın bence aldınızın altına satıyosunuz bi esprisi kalmıyo az kullanılmış km'si düşük çok var sitelerde.
Bende 207 otomatik vites almayı düşünüyorum,bu arada kaça sattınız aracınızı Hayırlı olsun |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
hocam ben öyle al satçı değilim kısa vadeli yapmıyorum planı o yüzden sıfır araç alacam. 207 benim için küçük baktım o araca. 42 bin tl fiyat verdiler otomatik modeline urban move öle bişeydi herhalde. aracı 20 bine sattım. bugun gelip aldılar aracı. üzüldük ama yapcak bişey yok artık vadesi dolmuştu bizde |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
alacaksan ve küçük demiyorsan 308 alderim.
hdi otomatik yada hyundai accent blue fena görüntüsü yok değerleri de fena değil ama fiat bravo gerçekten canavar motorlu kullandım 120 lik insanın basası geliyor takdir sizin
|
|
![]() |
|
brovoyu ben denedim vites geçişleri çok kötü hızlanması çok güzel fena kaçıyor ama vites geçişleri nedir öle:) hyundai accentle, opel astra sedan arasında kaldım |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Hyundai accentle Astra arasında kaldıysan tabiki astra accentle astra kıyaslanmaz bile
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |