SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

206 vites kolunda vurma

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
HasanD Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2012
Konum: Çorum
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HasanD Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: 206 vites kolunda vurma
    Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2012 Saat 13:57
Herkese merhaba, 2001 model Peugeot 206 Roland Garros aracımın vites kolu normalde hiçbir viteste titremiyor (vurmuyor, sarsılmıyor) diyebilirim. Fakat daha çok 2. ve 3. viteste sağa (özellikle de sağa doğru yokuşta) dönerken vites kolu sarsılıyor, vuruyor. Bununla eş zamanlı olarak da aracımın sağında, yani sağ ön tarafında (lastiğinde) sarsıntı, tabiri caizse hoplama oluyor. Ustam lastiklerin havasını çok bularak azalttı, böylece düzelebileceğini söyledi, fakat bu çözüm olmadı. Bir de motor kulağında çatlak tespit ederek ondan da kaynaklanabileceğini söyledi.
Bilgisi, tecrübesi olan üyelerden yardım rica ediyorum. Bu sorunun nedeni ne olabilir? Motor kulağını değiştirmek çözüm olabilir mi?
Şimdiden teşekkür ederim.  
206 Roland Garros
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı


Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.