![]() |
|
Araç içi aydınlatma hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2012 Saat 13:29 |
Merhaba arkadaşlar,
2005 Model 307 1.4 HDI aracımdaki bir konu hakkında yorum istiyorum daha doğrusu merak ediyorum. Aracı gece uzaktan kumanda ile kitledikten sonra uzaktan kumanda ile açtığımda aracın içindeki lamba yanmıyor sizde de böyle mi? Eniştenin 2004 fiestası var onda bile uzaktan kilidi açınca lamba yanıyor. Genel olarak böyle bir özellik mi yok aracımda bilgisi olan varsa sevinirim. Gece içteki lamba yansa çok güzel olur aslında sadece danışayım istedim sizlere. Çok teşk.. Iyi forumlar herkese.
|
|
![]() |
|
MuratUlg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aydınlatmadaki ortadaki tuşa 10 saniyeye yakın bir süre basılı tutunca aktif hale geliyor yani en azından makyajsız kasa da öyle.
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam süpersin valla, bilmiyorsan bir bilene danış diye boşa dememişler. 2 dk da çözdüm sayende su anda anlattığım gibi çalışıyor seviyorum bu forumu
![]() |
|
![]() |
|
serkan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan206
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu forumda seni seviyor :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |