|
407 hdı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ertuğrul
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2012 Saat 07:17 |
merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım eskı bır avensıs kullanıcısıydım fakat 2 gun once 407 hdı comfort aldım 2006 model bu araba hakkında hıçbır bılgım yok ılk deneyımım avensıs e gore motorun gayet performanslı oluşu aracın hız sabıtlemesı zannedersem yok ancak sahıbınden ılanlarında hız sabıtleyıcı işaretlenıyor bu konuda ve araba hakkında bılgılendırmenızı beklıyorum hepınıze tesekkur ederım kullanım kıtapcığı olmadığı için genel ozellıklerını bılmıyorum
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar, Yeni uye olan arkadaslarimizi daha yakindan taniyabilmek icin soyle bir formumuz var. Doldurabilirseniz sevinirim. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz Araciniza buyuk ihtimalle hiz sabitleyici takilabilir. Bunun icin hiz sabitleyici kolunu almaniz ve daha sonra aracinizi bilgisayara baglatip hiz sabitleyiciyi sisteme tanitmaniz gerekiyor. Ancak bunlarin oncesinde olup olmayacagina kesin karar verebilmek icin fren pedalinin hemen uzeriinde yer alan fren sensorunun bir fotografini cekip buraya koymalisiniz ki uygun olup olmadigina bakalim. Genellikle 407'lerde problem cikmiyor ama sonradan ah vah etmektense simdiden kontrol etmekte fayda var. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |