![]() |
|
Fiyatlar nasıl sizce? 12.500 EU ya X5 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2012 Saat 00:41 |
Türkiye'de ki 2 ci el fiyatları neden çok uçuk sizce?Bu aracın Türkiye deki 2 ci el satış rakamı 41.800 Euro civarı.
Peugeot 206 ya bakmayın bile GTI 1800 Euro dan başlıyor ![]() Koliva, özellikle senden doyurucu bir cevap bekliyorum. Avrupa da 2 elin çok düşük olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.Bu araçların sigortaları ve yıllık harçları çok yüksek maliyetler getirdiği için mi satış rakamları bu denli düşük?
Düzenleyen monur - 11 Haziran 2012 Saat 00:45 |
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kafayı yememek elde değil
![]() Düzenleyen monur - 11 Haziran 2012 Saat 00:58 |
|
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
adamlar 20.000 tl'ye tertemiz x5 alıyorlar biz o paraya 2000 model orta sınıf bir aracı ancak alıyoruz
![]() |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben söyle anlatmaya calisiyim biz burda aracin beygir gücüne göre aylik ücret ödüyoruz 110 beygir pug 5008 dizel aracima aylik 114 euro sigorta+vergi ödüyorum 231 beygir benzinli ve 225 bin km de bir x5 bedava verseler alinmaz 200 beygirden sonra araclara ekstra bir ücret uyguluyolar lüks e girdigi icin ben bu araca aylik en az 400 euro sigorta+vergi ödeyecek bir sigorta bulamam heralde burda onun servisiydi, senelik kontrollerinde km sine göre bazi parcalarinin degismesi gerekicek onlarin masrafiydi, yakdigi benzindi ,ben kendi aracima 4 tane kislik lastik aldim 560 euro ya x5 e 4 tane lastik alabilmem icin 6 ay önceden para biriktirmem gerekicek madalyonun görünmeyen taraflari bunlar :)
|
|
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
|
Aslına bakacak olursanız Türkiye'de de durum aynı.Şuan 4.0 litrelik bir arazi taşıtının sigortası, yıllık vergisi ve kaskosu neredeyse Avusturya ile denk gibi. Nihayetinde her yıl bir 307 parasını bu araçlara ödemek zorunda kalıyoruz. Kimi ülkeler,buna Türkiye'de dahil vergileri 6 aylık olarak Hollanda 3 er ayda bir Avusturya tarafı aylık olarak toplasa bile yine bu işin ülkeler arası belirledikleri senelik bazda tavan-taban sınırları içinde kaldığını anlıyorum. Burada Avrupa ülkelerinden sadece yaş ve motor hacmine bakılmaksızın motorlu taşıtlardan vergi almıyor. |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |