![]() |
|
2012 Triger Seti Değişimi Şenliği :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2012 Saat 20:25 |
|
Merhaba Arkadaşlar, Bir sürü yerden bir sürü bilgi okudum ve bir sürü kişiye sordum (usta olmayan) fakat net bir cevap kafamda oluşmadı. Son çare buraya yazayım dedim. Biliyorum bıktınız ama vaktinizi aldıysam şimdiden özür dilerim. Durum şu ki; 2005 Model 91560 km de bir 307 HDI XR aracım var. Aracı alalı 9 ay kadar oldu ve 5000 km lik kısmını kendim yaptım sayılır. İlk kez şehir dışına çıkma planım var fakat geçen bir arkadaş "senin aldığın kişi trigeri değiştirmiş midir?" diye sordu ve değişmeden şehirlerarası önermem dedi. Aldığım kişinin kesinlikle ve kesinlikle değiştirmediğine eminim (kendisini her andığımda tüylerim diken diken olur ve saygı ile bol küfürlü bir şekilde anıyorum- uzun bir hikaye). Şimdi ne yapmam lazım, klasik olacak ama değiştirecek miyim? Tecrübeli arkadaşlar kısa da olsa bir yorum yapabilirse sevinirim. Teşk.
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Degistirteceksin, degistirtmelisin, degistirtsen iyi olur
![]() Bununla birlikte degistireceklerin de olacaktir. Aracin 1,4 mu? Düzenleyen koliva - 10 Haziran 2012 Saat 20:42 |
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Evet, Sayın koliva 1.4 HDI
![]() |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Paran var mi, listeyi yazicam ![]() Düzenleyen koliva - 10 Haziran 2012 Saat 20:46 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Durum o kadar kötü mü
![]() ![]() |
||
![]() |
||
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
|
bana yazdı lısteyı :D yarın aranıp fıyat bakıcam :)) 44000 de 2004 model kayıs omru dolmus
|
||
![]() |
||
|
O kadar yazdim, gonderdim hata olustu forumda gitmedi. Sasi numaran kolayda varsa bir gonderde yukarida soylediklerimi birde servicebox'tan bakayim. Mustafa (sansasyon61) sen de istersen sasi numarani gonder seninkine de bakayim yanlis bilgi vermis olmayalim. Devirdaim pompasini aslinda sizinti felan varsa degistiriyorlar ama degistirilmesi oneriliyor. Trigger dedigin zaman iki turlu sey akla geliyor. Birisi sadece kayis, digeri kitiyle birlikte. Turkiye'de trigger degistir dedigin zaman ustalar ne anliyorlar, sadece kayisi mi degistiriyorlar bilmiyorum ama ben bilgiyi vereyim. Kit tabii ki biraz daha pahalidir ama oyle cokta degildir. Kitin icerisinde kasnaklarin bazilari ve ivir ivir civatalar da geliyor yanlis hatirlamiyorsam. Demem odur ki degistireceksen kitiyle birlikte degistir. Neler dahil neler degil, detaylari ve fiyatlari sahin peugeot'tan alabilirsin. Düzenleyen koliva - 10 Haziran 2012 Saat 21:07 |
||
![]() |
||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
|
ben 88.000 de değiştirdim aracım 2006 model 6.yılı doldurmuştu
kafam rahat
|
||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Numarayı ancak yarın gönderebilirim. Bu arada servicebox nedir? Teşekkürler bilgiler için.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Yeni mi değiştirdiniz? Ne kadara maloldu size? Teşk.
|
||
![]() |
||
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
|
aşağıya oınıp ruhsatı alayım :D
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
|
BEN YOLLADIM ŞASİ NO YU GELIR BIRAZDAN BILGILER:))
|
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
o kayis seni iki yil daha goturur degisim icin bence daha erken v kayisini kontrol ettir yeter |
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Servicebox'ı hatırladım
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
10 sene ya da 80 bin yaziyor servicebox'ta. Ben onun yalancisiyim ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
|
oh be adamlara guenerekten ben 9. sene degıstrırım oda yıpranma payı olsun km zaten 44000 de arac 8 yasında :)) koparsada kader keita yapcak bısı yok :D pekı triger sorunlu oldugunda ses mı yapar nasıl belırtır
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
|
bu arada ustad sanada guvenıom da aracı yenı aldıgım ıcın aslında sana guvenmek ıstemıom yoksa dedıgın hıc mantıksız degıl ama bı sure daha ıdare etsın kayıs yeter :D:D
|
||
![]() |
||
|
2004 arac o kilometrede guzel bulmussun. Almadan once kilometresi dahil herseyine baktirdiysan sorun yok. Gerci bildigin gibi bunlar makinenin birer parcalari. Olmamasi gerektigi halde Allah gostermesin yarin da kopabilir. Ancak bu paranoya ilede hicbir yere gidilmez ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Koliva hocam, şimdi ustaya gidip triger kiti değişecek diye tutturacağım yanlış anlamadım değil mi? Bu devirdaim pompası kite dahil değil mi? Hadi hayırlısı bir de Ankara'da güvenilir ve bir sevis bulduk mu sorun çıkmayacak inş. Bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar. Değiştireceğiz mecburen
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
|
herseyine baktrdim yururune fln kayis aklima gelmedi hic:)) zaten ana bayiden aldim krndi ustamida goturdum oda onay verdi:) aracin ustun ilk gun ki lastikler vardiı:) oderece az kullanilmis:)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |