![]() |
|
challenger chrome jant arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kazım öztürk 78 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2012 Konum: karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kazım öztürk 78
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2012 Saat 17:43 |
arkadaşlar challenger chrome jant arıyorum nerden bulablırım karabukte yaşıyorum buralarda yok ve fiyatı nekadar?
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hemsehrim. Bende safranboluluyum. Su anda pc basinda degilim. Istedigin jantlarin referans numarasini yazarim. Yalniz bu jantlar stokta bulunmaz. Siparis verip 1.5 ay kadar beklemen gerekebilir.
|
|
![]() |
|
kazım öztürk 78 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2012 Konum: karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kazım öztürk 78
![]() ![]() ![]() ![]() |
beklemek sıkıntı değil ilgilendiğin için sağol lastıklerıyle bırlıkte nekadar patlar bana bulamadım fıyatını falan da araştrdm ama yok
|
|
![]() |
|
socrates ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Challenger Chrome jantların tanesi 415 yada 425 TL civarı olması gerek diye hatırlıyorum, lastik fiyatı ise tamamen seçeceğin marka ile ilgili. 600 TL den başlar 1600-1700 TL ye kadar gider 4'lü takım fiyatı..
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
kardes tanesı 414 tl bılgıne
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
sercan abi bir de hayrına eveanys 16" olanın fiyatı sorsana yaw. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |