![]() |
|
206 Otomatik vites sahipleri lpg de ne yakıyor ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
dinex ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2012 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2012 Saat 12:04 |
||
206 1.4 otomatik vites sahipleri buraya!!! aracınız lpgde şehir içinde ne kadar yakıyor hepbirlikte paylaşalım???
Düzenleyen dinex - 11 Haziran 2012 Saat 17:17 |
|||
![]() |
|||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kıstas olurmu bilmem ama,1.6 16v benzinle şehir içi 10-11,5 litre arası şehirler arası normal kullanımda 6,5-8,5 arası yakıyor. Şehir içi full depo 450-550 km arası şehirler arası 700-750 km gidiyor.
|
|||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|||
![]() |
|||
dinex ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2012 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
||
lpg de diimi bu değerler 550 çok iiyimiş depo kaçlık
|
|||
![]() |
|||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
||
Özür dilerim ben Benzini yazmışım. 22 litre LPG ile şehir içi 200 km şehir dışı 270 km yapıyordu LPG kitini söküp atmadan evvel
![]() |
|||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|||
![]() |
|||
Mehmet38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
||
Aracimi genelde sakin kullanirim.Su anda 20-22 kr yakiyor 16" jant olmasina ragmen
|
|||
![]() |
|||
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
1999 model otomatik lpg sehir ici 0,20-0,24kurus arasi. Ama tamamen kullanima bagli zorlarsan 0,28-0,30 kurusa kadar cikiyor bu degerler.
|
|||
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
Aracın benzinde tüketim değerlerine %15 ekleyip lpg tüketimini hesaplayabilirsiniz.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
mcan026 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2012 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
||
lpg olarak araçlarınızda ne var arkadaşlar bide performans düşüklüğü var mı nasıl yardımcı olurmusunuz_?
|
|||
![]() |
|||
katipahmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2012 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı katipahmet
||
lpg litre fiyatı 2.20 TL iken uzun yolda 0,185 kuruş yaktı kimi fazla dedi, kimi normal aracım 1.4 tiptronik vites AL4 şanzuman
|
|||
![]() |
|||
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
||
Arkadaşlar,
Benim aracımda LPG yok.. 2006 model 70 bin km de AL4 otomatik şanzumanlı 206 ya sahibiyim. Her depoyu doldurduğumda (aynı istasyon ve aynı pompaya dikkat ederim) km yi sıfırlar ve ne kadar gittiğine dikkat ederim. Bu bayramda zamdan önce depoyu doldurdum ancak yarısına kadar FULL den geri kalanını da SHELL ve OPET ten doldurdum. Ve sürüş olarak normal akan trafikte manuel kullanmayı tercih edip, sıkışık trafikte ya da kısa mesafede ''D'' konumunda kullandım. Sonuçta aracında daha az yakıt tükettiğini gözlemledim. Yani normalde İstanbul şehir içinde ''D'' konumunda kulanırdım ve menzil yarım depo çizgisine kadar ya 300 km yada 280 kmlerde kalmışken, bu sefer 384 km de tam yarım depoyu gösteriyordu. Tabi malum bayram gezmeleri araçta 5 yetişkin insan ( 4 kişi 80 kg üzeri) bulunuyordu. Araç bu mesafeyi Ataşehir-Cennet Mh.-Kumburgaz-Selimpaşa- Silivri arasında yapmıştır.
|
|||
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|||
![]() |
|||
katipahmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2012 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı katipahmet
||
Bu hafta sonu Kayseri'ye gittim arkadaşlar memleketime. Aracı çok zorlamadan kullandım. Depo 27 litre lpg alıyor. yaklaşık olarak 310 km gittim full depo ile.
Atiket marka sıralı sistem takılı. Yorumlarınız nedir, normal mi, yoksa fazla mı ?
|
|||
2004 model 1.4 motor tiptronik vites 206 (LPG/benzin)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı katipahmet
||
arkadaşlar lpg'li otomatik vites kullanan 206 cı kimse yok mu yorum yapabilecek ?
|
|||
2004 model 1.4 motor tiptronik vites 206 (LPG/benzin)
|
|||
![]() |
|||
caglarertas06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caglarertas06
||
ARKADAŞLAR SA BEN 1 AY ÖNCE 206 ALDIM 99 MODEL 1.4 XR OTOMATİK VİTES ARACA TÜP TAKTIRDIK ATİKER ARACIN MOTOR TESTTE %95 ÇIKTI SORUN GÖZÜKMÜOR GİBİ AMA SANKİ ARAÇ ÇOK YAKIOR GİBİ DAHA 1000 KM AYARIDA OLMADI LT/2.61 DEN ALDIM 20 TL 7.66 LT ETTİ VE 56 KM ANCA GİDEBİLDİM ODA 0,36 KRŞ FİLAN YAPIOR SİZCE NORMAL Mİ BİDE DİK YOKUŞLARDA HAFİF GERİ KAÇMA OLUYOR BU ARAÇLARDA NORMALMİDİR .
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
Evet bu konuyu bende merak ediyorum. şu sıralar niyetliyim aracı ya satıcam ya tüplicem, birileri yardımcı olsun lütfen.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
suleyman0105 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Mayıs - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: İST B.Evler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı suleyman0105
||
206 - 2006 model otomatik vites aracımı 1 yıldan uzun süredi lpg ile kullanıyorum
İstanbul içerisinde ortalama 11,5 ile 12 litre arası değişiyor.
Uzun yolda 9 litre civarı yakıyor.
|
|||
206 / 1.4 / X-Design Triptonic /2006 model - 80000 km / Atiker SafeFast
|
|||
![]() |
|||
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
||
Depoyu dolduruyorum 300 km şehir dışı sabah akşam 2 km okula eve 15 gün gidiyor depo tam aşağı yukarı 360 km gibi tam olarak hesaplayıp yazacağım tekrar benzin parasını ben vermediğim için hiç hesaplamadım
![]() |
|||
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|||
![]() |
|||
Mehmet38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
||
Şu an 27 lt ile 300 km civarı yol yapıyorum.Haftaya Lpg filtre değişimi yaptıktan sonra tekrar ölçüm yapacağım
|
|||
![]() |
|||
enes_468 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
||
ben 2005 model 206 otomatik vites 1,4 x.line kullanıyorum. bugün itibari ile (06,04,2013)LPG litre fiyatı 2,32 tl bir depo 24 litre alıyor 55 tl ye doluyor. 210 km şehir içi normal kullanım (70-80 s/km hız )km ye 261 kuruş yakıyor. geçen ay uzun yolda ise aynı depo ile 296 km yol gittim 185 kuruş . bire bir ölçüm yaptım. umarım açıklaya bildim. bu arada bu yakıt normalmi değilmi onuda bilmiyorum :)
Düzenleyen enes_468 - 06 Nisan 2013 Saat 14:41 |
|||
![]() |
|||
enes_468 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
||
araba yüklü iken geri geri kaçırması normaldir. yakıt ise 250-300 şehir içi ise buda normaldir.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |