![]() |
|
ASLAN' A BAKIM :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2012 Saat 23:17 |
mrb arkadaşlar bugün arabamın yağ, filtre, benzin filtresi,hava filtresi,polen filtresi,hidrolik fren ilavesi,hidrolik direksiyon yağ ilavesi yaptırdım. toplamda ustaya 150 tl ödedim. servis bana 280 demişti :( iyikide yapmadım .üstelik usta wd40 ile motoruda tertemiz etti sildi temizledi. ee herzaman biz aslana binecek değiliz ya birazda o bize binsin :))
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynılarını benzın fıltresı ve dıreksıyon yag harıc 90 a yaptırdım ustad yag olarakta total 10 40 koydurdum orjınalı ne ıse o :)
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 de benzin filtresi yok ki arkadaslar..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
benzin filtresi yokmu gerçekten ?
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
ewt yok arkadasım 307 de benzin filtresi
|
|
|
|
![]() |
|
degistirdigi parcayı gordunuz mu acaba
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
hayır benzin filtresini görmedim .zaten oda benzin filtresini de değiştirdim demedi ben var zannediyordum . tüm parçaları set olarak kendim aldım . 10.000 bakımı için . neyse ben benzin filtresi var sanıyordum .yağ olarak ta castrol aldım .yağ da marka önemlimidir. keşke total alsaydım
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
valla ustad castrolde cok ıyı markada benım usta total koyalım dedım kaputu acınca ordada total ısaretı var ondan dedı galıba
|
|
![]() |
|
10/40w total yag kullanıyolar genelde veya 5/40w.. benzin filtresi olmadıgından diger parcaları degıstırmekle iyi yapmısın aslan rahatlamıstır bıraz olsun:))
|
|
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Benzin filitresiz benzinli motormu olur arkadaşlar
![]() Sizin aslan yine insaflıymış benim aslan geçen Çarşamba girdi servise Cuma günü çıktı yapılan işlemler kısaca şöyle; Ön takım komple Ateşleme Bobini (SAGEM marka) ondan 1 hafta önce değişti Şarj dinamosu (DENSO) Klima kopresörü Klima yüksek basınç sensörü Klima gazı (600 Gr) Sol arka tekerlek ABS sensörü Arka diskler+balataları 4 amortisör Periyodik bakım (yağı,tuzu vs.) Aracı şirkete teslim etmişler fakat faturasını daha kesmemişler, yarın elimde olur bende merakla bekliyorum dip rakam kaç para tutacak diye
![]() |
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |