![]() |
|
ASLAN' A BAKIM :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2012 Saat 23:17 |
mrb arkadaşlar bugün arabamın yağ, filtre, benzin filtresi,hava filtresi,polen filtresi,hidrolik fren ilavesi,hidrolik direksiyon yağ ilavesi yaptırdım. toplamda ustaya 150 tl ödedim. servis bana 280 demişti :( iyikide yapmadım .üstelik usta wd40 ile motoruda tertemiz etti sildi temizledi. ee herzaman biz aslana binecek değiliz ya birazda o bize binsin :))
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynılarını benzın fıltresı ve dıreksıyon yag harıc 90 a yaptırdım ustad yag olarakta total 10 40 koydurdum orjınalı ne ıse o :)
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 de benzin filtresi yok ki arkadaslar..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
benzin filtresi yokmu gerçekten ?
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
ewt yok arkadasım 307 de benzin filtresi
|
|
|
|
![]() |
|
degistirdigi parcayı gordunuz mu acaba
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
hayır benzin filtresini görmedim .zaten oda benzin filtresini de değiştirdim demedi ben var zannediyordum . tüm parçaları set olarak kendim aldım . 10.000 bakımı için . neyse ben benzin filtresi var sanıyordum .yağ olarak ta castrol aldım .yağ da marka önemlimidir. keşke total alsaydım
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
valla ustad castrolde cok ıyı markada benım usta total koyalım dedım kaputu acınca ordada total ısaretı var ondan dedı galıba
|
|
![]() |
|
10/40w total yag kullanıyolar genelde veya 5/40w.. benzin filtresi olmadıgından diger parcaları degıstırmekle iyi yapmısın aslan rahatlamıstır bıraz olsun:))
|
|
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Benzin filitresiz benzinli motormu olur arkadaşlar
![]() Sizin aslan yine insaflıymış benim aslan geçen Çarşamba girdi servise Cuma günü çıktı yapılan işlemler kısaca şöyle; Ön takım komple Ateşleme Bobini (SAGEM marka) ondan 1 hafta önce değişti Şarj dinamosu (DENSO) Klima kopresörü Klima yüksek basınç sensörü Klima gazı (600 Gr) Sol arka tekerlek ABS sensörü Arka diskler+balataları 4 amortisör Periyodik bakım (yağı,tuzu vs.) Aracı şirkete teslim etmişler fakat faturasını daha kesmemişler, yarın elimde olur bende merakla bekliyorum dip rakam kaç para tutacak diye
![]() |
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |