![]() |
|
Forum Güncellenmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2012 Saat 11:17 |
Forum yazılımımız en son versiyona yükseltilmiştir. Güncelleme işlemleri devam etmektedir. Forumlarımızda karşılaştığınız problemler varsa bu başlık altından yazabilirsiniz.
v10.13 e yükseltilmiştir.
Yenilikler ve güncelleştirmelere devam edilecektir. Peugeot Türkiye Fun Club Düzenleyen GökhaN - 03 Aralık 2012 Saat 20:46 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
demekki dün sabah bu yüzden siteye girilemiyordu. hayırlı olsun yeni yazılımımız.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
merhaba, sitenin sayfasını cep telefonumla açmak istediğimde açılıyor , giriş de yapıyorum ama bir meseja yanıt vermek istediğimde , mesay yaz da açılıyor , bir harf yazınca ikinci harf yazılmıyor. Bu site dışında bütün sitelere yazabiliyorum ama pegeout turkey .com sitesine cep tel ile mesaj yazılmıyor
|
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
forum türkçeleştirme işlemlerini bitirdikten sonra konuyla ilgilenicem.
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mobil versiyonu olursa bencede süper olur
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Biraz agirlasti mi forum yoksa bana mi oyle geliyor. Ozellikle mesaji gonder tusuna bastiktan sonra gondermesi biraz zaman aliyor.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
geçen ki özelden mesajına cevap vermiştim sanırım.. mesajla ilgili sorunn var gelmemiş abiciğim sana.. bugün bir mesaj daha atmışsın tekrar cevap gönderdim.. ![]() (Bu arada bu ayın 18 inden itibaren rahatlıkla girebileceğim siteye bu günlerde biraz yoğunum abiciğim.. )
|
|
![]() |
|
bende deniyorumda geç değil gibi yinede ilgilenicem onlada
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Forumun icon'u (adres cubugunda gozuken) degismis standart icon olmus Gokhan. Saniyorum onu da duzeltmen gerekecek
![]() |
|
![]() |
|
erenöz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
bir kaç gündür giremiyordum foruma
|
|
307 SW 1.6 OV PACK
|
|
![]() |
|
düzelttim çeviri işlemine devam
![]() |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gökhan müsait olduğunda şu galeriye bir el atalım. yapılması gereken düzeltmeleri sana mesaj atmıştım. silinmişse yeniden atabilirim.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
YUNNES37 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
ben mozilla firefox tan sadece konu açabiliyorum ve mesaj yazabiliyorum
explorer den yazamıyorum hata veriyor |
|
![]() |
|
gerçekten tuhaf bir sorun dosyaları tekrar kontrol edicem
|
|
![]() |
|
tekrar atabilirsen sevinirim
|
|
![]() |
|
FeverDog ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Merhaba,
Forumda trafik kurallarını, trafikte karşılaşılan olağanüstü durumları vb tartışabileceğimiz, yaptığımız hataları veya artistlikleri paylaşabileceğimiz bir bölüm olsa güzel olmaz mı? Bu kısmın başta acemiler (mesela ben) ve trafik canavarları olmak üzere, herkese faydası olacağını düşünüyorum. Mesela bugün yaptığım harikuleyt kazayı anlatabileceğim bi bölüm bulamadım, nerde anlatıyım :)
|
|
Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
|
![]() |
|
sorun düzeltildi.
|
|
![]() |
|
1)mobil uygulaması mutlaka olmalı (diye düşünüyorum.... ????)
2)özel mesaj yollarken mesaj kutusu sadece 5 adet saklı kalıyor ve yeni bir mesaj göndermek için gelen ve giden kutusunun devamlı boş kalması gerekiyor neden böyle birşeye gerek olsun... buna gerek olmamalı bazen konunun geriye dönük okunması gerektiği haller oluyor. 3)Bir üye konu açtığında eğerki cevap almadığında yada konudan vazgeçtiğinde kendi isteği ile konuyu kapatabilmeli yada konuyu silebilmeli.
|
|
![]() |
|
+1. bence de önemli bir konu..
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
oh be en sonunda mesaj açılmış teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |