![]() |
|
SATILIK 307 XT |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2012 Saat 10:46 |
arkadaşlar 2002 model 307 xt 1.6 110hp trip. aracım var işyerinde arkadaşın biri 18.000tl almak istiyor fiyat nasıl sizce aracım en dolu olanı sunrufa kadar var tüplü bikaç yerde lokal boyası var 135.000km ben 2yıl önce 17.000tl ye almıştım
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence fiyat düşük vermiş.Şuan 19.000 den aşağı full xt yok.Bide rengide önemli tabiki.
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
bence iyi verin gitsin satacaksanız bu fiyatı ararsınız ilerde..
ama araç öyle bişeyki pahalıyada satsanız alırken kendi aracınız gibi temizini bulamayabiliyorsunuz karışık işler :) |
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
ikinizde %100 katılıyorum araç rengi şeytan kırmızısı bu aracı alırken 6ay aradım satsam 18 mümkün değil alamam tekrar aslında satmak istemiyorum ama hem oto.şanzıman hemde masraflarına yetişemiyorum oto.şanzımanda bir sıkıntım yok ama bu formu okudukca arabamdan soğuyorum
|
|
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Otomatik şanzımanı kullanmak,sanılanın aksine zor ve meşakkatlidir.Bu araçlarla patinaj çekilmez,ani fren yapılmaz, "S" modu sanılanın aksine hızlı kalkış yapacağınızda kullanılsın diye konulmuştur ve ne hikmetse bunu kimse kullanmadığı gibi "D" de Drag yarışlarındaki gibi kalkarlar,şanzımanın ömründen ömür götürürler.Yolda giderken rampa aşağı "N" de inenmi arasınız? Araç tam durmadan vites değiştirenmi ararsınız? Araç dururken kavramaya geçmesini beklemeden ayağını fren pedalından çekip selonoidleri hatta hidrolik beyni yedikten sonra AL4 dandik,sat kurtul vs gibi soru cevaplarla karşılaşmanız olağan. AL4 ün Proaktif özelliğini bilen ve bunu kullanabilenlerin sayısı bir elin parmağını ne yazık ki geçmiyor.Bu Porsche nin araçlarında kullandığı alt yapının tamamen birebir aynısıdır.Siz söylenilene değil de otomatik şanzımanı düz şanzımandan ayırarak kullanın.Eminim 250 bin km arkanıza bakmazsınız.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
monur aynen senin dediğin gibi incitmeden kullanıyorum bu yüzden allaha şükür 2yıldır şanzımanla ilgili bir sorun yaşamadım burda yazılanlar hepmi kötü kullanıyolar arabayı baktıkça korkuyorum walla. şanzımanla ilgili tek bir sorunum var oda bende 2,5yıldır olmadı 2kez yıkamacı 2kezde tamirci kullanırken oldu araç geri giderken anladığım kadarı ile araç durmadan zank diye d ye alıyolar o sırada vites triptoniğin oraya düşüp takılı kalıyo ve yerinden oynamıyo ekrandada n yazıyo kimse bişe bulamadı servis bile şu şekilde düzeliyo şanzımanın üstünde mavi kapak gibi bişe var ona elimle ittirdiğimde düzeliyo bazıları abi hareketten vites kendini korumaya filan alıyor dedi ama çokta üstüne düşmedim allaha şükür bende 2,5yıldır hiç olmadı
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben 20ye sattım bugun 2004 xt lpgli 135 binde otomatik
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
ozaman 18-19 normal 2002 için
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2002-model-otomatik-sunruflu-lpg-li-full-full-91578971/detay aracı dün satışa koydum resmen hayırlısı :
|
|
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Evet 17-18 normal 2002 için 20000 yazarsın alıcıyı yormadan iyi pazarlık yapmış gibi satarsın.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
18bin normaldir, kaçırmayın verin gitsin. 20ye dizel 307 varken benzinli araca kim bakar
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
mustafah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
bu araç satıldı herhalde
![]() |
|
Artık PUG yok!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |