![]() |
|
lastik seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2012 Saat 02:06 |
arkadaşlar 185 55 14lastikler takılıydı aracımda GTI jantı aldım üstünde lastikleriyle lastıkelrde sağlam kıyamadım atmadım 185 55 14 oda ancak aracın arka tarafına birini aldğımda sürtuyor lastık ebat aynıydı değişen bişi olmadı..! ancak önceki lastıkler oval değil daha düzdü sankı ınce yanak gıbı görünüyodu fark nedır benım bılmedığım ne olabılır?
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daha önceki aracımda da aynı sorun vardı, arkaya 3 kişi oturunca uzun yolda derin yaylanmalarda sürterdi lastik çamurluğa. orjinal jantı değiştirilmiş, spor jant uygulanmış. sorun tekerleğin ebatından ziyade jant kolları tekerleklerin aks mesafesini dışa doğru uzatmasıydı. jant göbeği bijonlar falan olması gereken yerde ama sonradan takılan jant kolları dışa doğru olunca tekerlekler de çamurluğun altına giriyor. kaportacı belki çamurluğu biraz dışarı alabilir. yada eski jantlara dönmeniz gerekebilir. |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |