![]() |
|
206'ya simit tüp takmak? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2012 Saat 23:31 |
Arkadaşlar bugün bir lpg ustasına gittim aracımın stepnesi yerine simit tank takılırmı diye merak ediyordum ve usta "206'nın projesi var stepne yerine simit tank takıyoruz" dedi. Taktıran kullanan arkadaşlar varmı aramızda?
Düzenleyen murat deniz - 08 Haziran 2012 Saat 23:31 |
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
|
CEM1984 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
STEPME DISARDA ALTTA NASIL TAKILIYO GAZ TANKI TEHLİKELİ DEGİLMİ...
|
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben gittiğimde bi araca takıyorlardı zaten. tankın altına bir muhafazası var o şart dedi usta hatta aracın altına girdim baktım hiç bir fazlalık yok muhafazayı da takınca dışarıda kalmıyor tank.
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
|
![]() |
|
CEM1984 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
altta duran stepme yerine konuluyor anladıgım kadarıyla güzel bişey miş küçük bagaj zaten ama arkadan bi darbeyi burda duran stepme emme görevi gördügünü duydum burda tüp tankı olursa alah vermesin öle bi durumda ne olur...
|
|
![]() |
|
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
306'nında projesi var. bagajdan dışarı almak için 400 TL gibi bir fiyat çıkarıyorlar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
250 tl fiyat verdiler bana fark olarak.
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
arkadaşlar ne diyosunuz bilginize fikirlerine ihtiyacım var.
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Aracın yüksekliği belli bir cm üzerindeyse altına yeni bir hazne yapılıp koyulabiliyor. Tuvturk'e sorabilirsiniz ya da sızdırmazlık yaptırılan yerlere.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
benim tank bagajda kocaman ve saçma (aracı aldığımda öyleydi, önceki sahibi böyle takmış). modüler koltuklar bu yüzden işlevsel kullanılamıyor. 3 gün önce bakıma gidince dedim şuna bi simit tank takalım kaç tl? işte fiyatlar:
simit tank:150tl
şamandra: 120tl
simit tank muhafazası: 100 tl
işçilik: 50tl
kişisel fikrim: eğer araca lpg dönüşümü yapılıyorsa simit tank mantıklı, ama bagajdaki mevcut tankı simit tanka değiştirmek bence astarı yüzünden pahalı, değmez gibi...
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
ayrıca, bu işin projesini çizecek ve muhafazasını takmaya yetkili bir bayide yaptırın ve muayeneden geçme garantisi alın.
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
benim konuştuğum servis hollanda üretimi prins marka tüp takıyor başka takmıyor adamlar.. toplamda fiyat 2100 tl. daha ucuz bir yolu yokmudur ki acaba ?
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
o kadar pahalıya gitmene gerek yok, önemli olan usta faktörü. Atiker de çok güzel çalışıyor, 307 me taktırmıştım, aracımı satana kadar 30.000 km yaptım çok da memnundum
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
benim merak ettiğim konu şu aslında. projesi var demek bunu her usta yapabilir mi demek ya da bu projeyi kim çıkarıyor? her lpg yapan servis yapabilir mi bu işi?
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
bilgisi olan varmı arkadşlar bu konuyla ilgili?
|
|
|
![]() |
|
omercan87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: KARAGÜMRÜK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı omercan87
Arkadaşlar dıştan simit tüp taktıran varsa foto yükliyebilirlermi?
|
|
206 XT 1.6 8V / 2001 / MAVİ
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
arkadaşlar bişeyi merak ediyorum simit tüp taktırınca stepneyi nereye koymayı düşünüyorsunuz. eğer bagaja derseniz.. o koca tekerlek bagajda hiç hoş durmuyor kirli olur ve kasislerde tak tuk biyerlere vuruyor. yada stepne kullanmıycam derseniz. teker patlayınca ben yardıma gelmem haberiniz olsun
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
evet arkadasım kesin ve net takılıyor ama tehlike oranı artıyor
|
|
![]() |
|
STKBMW ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
bagajda o koca tüpün görünmesindense bagajı kaplamasındansa stepne olmasın yolda kaliyim çekici çağırıyım daha iyi :) güvenlik olarak bagajın içinde ya da altında çok farkedicegini sanmıyorum koruyucusu falan var üstelik teneke de değil tüpler takdir sizin tabi
aracımda kullanıyorum görsel olarak da bi sorun çıkarmıyor arabanın sağını solunu da delmiyorlar |
|
307 SW pack 04
|
|
![]() |
|
omercan87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: KARAGÜMRÜK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı omercan87
Aracı zaten şehir içinde kullanıyorum... Bagajımda dolu ne tüp tankını ne de stepneyi kaldırmaz o yüzden lpg takarsam mutlaka yeri stepne olur....
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı omercan87
STKBMW hocam siz simit lpg mi takdırdını?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |