![]() |
|
307 ön cam değişimiYARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2012 Saat 22:59 |
ARKADAŞLAR BUGÜN ARACIMIN ÖN CAMINI DEĞİŞTİRDİM KASKO OLMADIĞI İÇİN ORJİNALİNİ TAKTIRAMDIM 300 TL YAN SANAYİ BİR CAM TAKTIRDIM AMA SENSÖRLERİN HİÇ BİRİ ÇALIŞMIYOR BU KONUDA YARDIMCI OLURSANI SEVİNİRİM
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sensörlü olduğunu söylediniz mi. ona göre özel cam takılması gerekiyordu.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sensorlerin calismasi icin orjinal cam taktirmaniza gerek yok. Yani sensorlerin calismamasinin camin orjinalligi ile alakasi yok. Ustalariniz sensor bolgesinde kullanilmasi gereken jeli kullanmamislardir o yuzden calismiyordur. Forumda bunun bahsi daha onceden gecmisti.
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
maalesef benim araçtada orjnal cam yok.s ervistekiler camdan deyip geçiytor. ama bence de jelden kaynaklı bir sitede vardı 15 tl ye ama yapıştırmak maharet işi
ne ışık sensörü ne yağmur senserü çalışmıyor benimde maalesef 406 aracım sv
|
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
sorun jelde değil arkadaşlar benim aracın camı atermik cammış kasko olmadığıiçin ve sürekli bu kamyonlar üzünden camımın kırılmasından zaten bıktım bende 600 tl olan orjinal cam yerine yeşili andıran bir cam taktırdım orjinal camı yerleştirince sorunsuz çalışıyor zaten ama 300 tl taktıı cam için sensör çalışmayabilir dedi takan kişi ben bu camda bu sensörleri çalıştırabilirmiyim diye merak etmiştim bu gün takılan camın firmasını aradım atermik cama atermik cam takılması gerekir dedi yapcak bir şey yok artık bır daha kırılınca orjinalini taktırırız artık:))
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
evet haklısın
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
orjinal cam derken pejo amblemi olan atermik cam oluyor yan sanayi atermik cam vardı benim kırılmadan önce kaskodan değiştirmiştim sorunsuz çalışıyordu sensörler görüş açısı falan iyidi yalnız bu taktırdığım atermik olmayan yeşil cam olarak nitelendirilen cam gerçekten diğer camlardan farklı güneş gerçekten çok vuruyo tavsiye etmem kesinlikle zaten sensörlerde çalışmıyor.bana orjinal pejo cama 600 tl dedi yerli atermik için 550 bu yeşil cam içinde 300 tl dediler kasko olmadığı için bunu taktırdım ve pişmanım gerçekten artık yapacak birşey yok ne yapalım
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
geçmiş olsun bilgilenmemize faydası oldu sana olan zararın azizim
|
|
![]() |
|
terzuu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
arkadaşlar dün camlara film çektirdim,pendik oto sanayide orası aslen kasko anlaşmalı cam değişimi yapıyorlar. usta ile sizin bu sorunlarınızdan bahsettim usta sorun camda dill dedi hiç farketmez dedi camın kalitesi önemli olan sensör bölgesine uygulanan jel.bu jelin kutusu 250 lira falanmış ve ustalık gerektiren bir iş.her araca 5 bilemedin 10 liralık jel maliyeti oluyor usta dedi ama bircok firma bu 250 liradan ve işcilikten kaçıyorlar dedi.cam değişiminde sensör arızası olan varsa gelsin biz hallederiz diyor.50 lira civarı bi işcilik rakamı verdi bilginize.benim filmler takılırken fard mondeo geldi ön cam patlamış cam sensör dolu mubarek şimdi tam hatırlamıyorum ama 5 6 sensör vardı camda ufak ufak hepsini tek tek jelliyorlardı.mondeoyada yan sanayi cam takıldı ve film yapıcaklardı ön cama bilginize.
|
|
bize her yer trabzon
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |