![]() |
|
307 Sw Yazılım Güncellemesi Sonucu Cruise Control |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
polater ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2012 Saat 08:42 |
Arkadaşlar Aracımdan çok memnunum, acaba dedim şu yakıt değerlerimi ve performansı biraz değiştirebilirmiyim diye, Yetkili Serviste yazılım güncellemesi yaptım ancak, güncelleme sonrasında 2 gün sonra uzun yola çıktım aha bi baktım cruise control çalışmıyor. Cruise controlü özel bir serviste taktırmıştım, servisten randevu mandevu uğraşmayım diye hemen taktırdığım özel servise gitttim, adam baktı herşey normal yani, donanımdada bişey yok pp2000 de de herşey normal. Şöyle bir düşünce sardı şimdi beni, acaba yazılım güncellemesi sonucu bu özellik tamamen devre dışı mı kaldı. Onumuzdeki hafta Yetkili servise gideceğim ancak bu konuda servise gitmeden bu sorunuma çözüm olabilecek bir yorum alabilirsem sevinirim saygılar....
|
|
![]() |
|
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yazılım güncellemesinden sonra tekrar tanıtmanız gerekli benim bildiğim
|
|
2004 307 1.4HDI
|
|
![]() |
|
polater ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bir yerde yazilimsal olarak eksiklik var. Gozden kacirilan bir nokta var. Isterseniz birde cruise controlu deaktif yapip tekrar aktif yapmayi deneyin.
|
|
![]() |
|
evet denemediğimiz bi o kaldı koliva. onuda denedikten sonra eğer olmazsa servise gidip, eğer mümkünse eski yazılımımı istiyecem...
|
|
![]() |
|
metato ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
çok kurcalarsan bozarsın işte. performans için nos taktır.az yakmak içinse fazla gaza basma.
![]() |
|
307 sw ov pack 1,6
|
|
![]() |
|
Bacanak lütfen bilimsel veriler yazalım
![]() |
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
POLATER nikli kardeşim bende taktım ama aktif ettirecek bir yer yok burda ayın 22 sinde ankaraya geleceğim nerede aktif ettirebilirim.Yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
Dostum Ben Başkent Pejoda taktırdım.. İnternette ara görürsün ancak aktifleştirmeye ne kadar ücret alır bilemem..
|
|
![]() |
|
Bu arada Deaktif edip tekrardan aktif ettim. Ancak sonuç nanay... Yetkili servisin kapısına dayanacağım. Yapacak bişey kalmadı.
|
|
![]() |
|
Arkadaslar sorunu çözdüm yetkili servise gittim durumu anlattım saolsunlar 693724420hemen ilgilendiler . Sorunu çözen ustaya gittim nasil çözdüğünü sormak icin. Arkadas pek bilgi vermek istemedi ama kullanılan pp2000 nin sürümünün güncel olması gerektiğini söyledi. Bir de YAZILIM güncelleme sırasında araçta bulunan orijinalinde olmayan parçalar aktif olmuyor dedi. SiZin araciniZda bunu çözüyoruz ancak yeni modellerde bu işlemi yapamıyoruz dedi. Yani diyeceğim YAZILIM güncelleme yaparken cok dikkatli olun ben az daha cruise controlden oluyordum....
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Kardeşim gözün aydın kurtulmuşssun büyük sıkıntıdan.İnşallah darısı benim başıma ayın 23 de bende bi gideyim başkent pejoya el mahkum ne derlerse vereceğiz artık napalım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |