![]() |
|
servisin jant ima yapdigina bakin :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2012 Saat 17:13 |
carsamba günü tikanan cama su sikan (neyse artik adini tam bilimiyorum) lari degistirilmesi icin servise birakmisdim 2 saat sonra geri aldim ve araci kontrol edmek hic aklima gelmedi cogumuzda edmiyoruzdur bence..servisden cikar cikmaz eve geldim ve bu gun arabaya gittigimde sag arka jant daki bu cizikleri gördüm kesin servisde oldu bu eminim ama artik bir sey ispatlayabilecegimi sanmiyorum sizinde basiniza gelmesini istemem aracinizi bir yere birakdiginizda teslim alirken göz ucuylada olsa bir kontrol edin arabayi he bir sey daha bu cizikleri halledebilirmiyim acaba boya,badana felan :) epey de bir derin cizmisler tirnagimla sürttügümde epey bir belli oluyo
![]() Düzenleyen osterreich - 07 Haziran 2012 Saat 17:15 |
|
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sığır sıfır yanaşmış yaa yazık olmuş derin cizikse macun boya şart geçmiş olsun.
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
![]() ![]() ![]() ![]() |
nasi bise bu macun boya ? nerde yapdirabilirim birde islem yapilan jantla ötekileri arasinda bir renk fark i olurmu?
|
|
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bu olay Avusturya'da bir serviste mi basiniza geldi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
evet koliva
|
|
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bir gidip konussaniz belki bir ise yarardi. Kaybedeceginiz birsey yok nasilsa. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
bir sey cikacagini sanmiyorum teslim alirken kontrol edip görmüs olsaydim farkli olurdu ama yeni jant bile taktirtirdim onlara carsamba günü öglen di arabayi aldigimda bu günde burda bayram tatil yarin da gitsem üzerinden gecicek 2.5 gün hani bende cözemedimki
|
|
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
|
Olsun ben yerinizde olsam yine de gider bir konusurdum sakince. Avusturya nasil bilmiyorum ama burada tatli dil yilani deliginden cikarabiliyor ![]() Bu arada hangi sehir? Düzenleyen koliva - 07 Haziran 2012 Saat 17:55 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
valla burda servisin kapisindan iceri girmeden önce 1 kilo bal bile yemis olsam degil yilani civatayi bile deliginden cikarmazlar bir konuda hakliysanda yer ve zaman cok fark eder yani anliycagin bana alirken kontrol edmen gerekirdi yada en kötü ihtimal ayni gün getzirseydin bu saatten sonra bir sey yapamayiz belki farkinda olmadan siz bir yere vurup cizmissinizdir diyip yollarlar
avusturya/LINZ
Düzenleyen osterreich - 07 Haziran 2012 Saat 17:58 |
|
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
|
Mutlaka oyle. Yani mutlaka alirken dikkat etmen gerekirdi diyeceklerdir. Ben sadece su an icinde bulundugun durum ile gidip gorusmus olmak ve "hayir bisey yapamayiz" cevabini alma durumunun ayni oldugundan bahsediyorum. Su anda icinde bulundugun durumun kesinligi 100% ama gidip gorustukten sonra birsey eline gecmeyeceginin ihtimali 100% degil ![]() Cok fazla canini sikma. Nazar payidir boyle seyler. Cozulur. |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Telefon açsan bi bence ?
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
106 Quiksilver 2000
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
dedigin gibi nazar payi olsun artik olmus la ölmüs e care bulunmaz allahdan 2 hafta sonra izine gidiyorum orda bir yolunu bulurum canim ülkemde ölüyü bile diriltiyolar benim problemleri 1 saatte hallederler de ben önceden bir fikir aliyim dedim ne sekilde bir islem uygulaniyor diye bu sene izin varmi KOLIVA????
|
|
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
bak bu güzelmis de bu islemi hasim usta yapmis ben elime ayagima bulastiririm :) bu isle sanayide kimler ilgilenir???
|
|
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
|
Yok valla bu sene izin felan yok ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
hayirlisi olsun ben 2 senedir gitmiyorum su an dakikalari bile sayar oldum artik dedigin gibi arabayla gitmek güzel oluyorda geri gelmek zor :( cok sükür ben sizin kadar uzak degilim burda evimin kapisinda km yi sifirliyorum izmit/körfez e alilemin yanina 1800 km felan yapiyorum
|
|
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
|
Benim 3800 ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |