![]() |
|
Arabanın altını vurmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FeverDog ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2012 Saat 14:31 |
Arkadaşlar bugün içi su dolu bi çukura girerken debriyaja bastıktan sora frenin yerini unutup basamadığım için yokuş aşağı araba hızlanarak çukura daldı. Suyun içi epey engebeliymiş ki altını şiddetli biçimde vurdu. Sonra hiçbişey olmamış gibi yoluma devam ettim. Gerçekten de hiçbişey olmamış mıdır? Olmaz di mi bişey :)
|
|
Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
|
![]() |
|
ttaylanaa ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ttaylanaa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kartel delinebilir plastik korumalar kırılabilir.
Umarım birşey olmamıştır geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
CEM1984 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yagını degiştirmeye gittiginde kaldırıldıgında bi bak 206kartel koruma sürtmüştür sıkın yoktur düzgün gidiyosa ...
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
ekranda bir uyarı ışığı almadığına göre "Durmak Yok Yola Devam"
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
benim araba yerle bir bu gibi bir sorunla karşılaşmamak için karter muhafaza taktırdım ama yere çok yakın olduğundan muhafazal çok aşırı sürtme yapınca çıkarttım mecburen :) Aracınız yere yakın değilse muhafaza alıp taktırın.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
erenöz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
frenin yerini unuttum derken şaka yaptın değilmi?
|
|
307 SW 1.6 OV PACK
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
şakadır tabiki bencede
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
inşallah aracın altında muhafaza vardır yoksa kartel falan delinebilir masraf çıkabilir muhafaza yine fazla büyük bi şey değilse korumuştur o anda |
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
yiğit4516 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yiğit4516
Eğilip aracın altına bakmak zor olmasa gerek :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Kesinlikle
|
|
![]() |
|
FeverDog ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Şaka tabi insan frenin yerini unutur mu hehe ![]() Arkadaşlar sağolun, arabanın altına bakmasına bakarım da motor ordan baş vermiş olsa da ben anlamam
![]() |
|
Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
|
![]() |
|
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
valla eğilip bir kontrol edin. eğer sonradan çelik kartel muhafazası takılmamışsa büyük olasılıkla orjinalinde plastik olan kartel muhafazası parçalanmış yada yırtılmıştır. zira benim öyle olmuştu. yağ değişiminde yama falan yaptırtmıştım demir taktırana kadar ama hala taktırmak nasip olmadı. öyle kullanıyorum.
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |