|
407 cruise control ACİL Yardım!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mert_alis
1. Vites 20 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mert_alis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2012 Saat 13:22 |
Merhaba bugün 2006 model peugeot 407 aracıma hız kontrol kolunu taktırdım fakat aracın sistemine girip baktığımızda cc komutunu baya bir aradık fakat bulamadık, bulamadığımız içinde cruise control'u çalıştıramadık, Peugeot yetkili servisine gidip yardım istedim kesinlikle yardımcı olamıcaklarını söylediler, bu cc komutunu aracın sisteminden nerde bulabiliriz acaba arac bilgisayarının proğramında bir güncellememi yapmamız gerekmektedir bu konu hakkında acil yardım edebilirseniz sevinirim. |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sistemlerin hepsi ayni.
Su mesajdaki resimlere bir bakin. Ilk iki resim isinizi gorecektir. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8594&PID=357168&title=hz-sabitleme-sistemi-ve-307#357168 |
|
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim otomatik 406 ya da olur mu acaba 2003 model
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |