![]() |
|
206 gti sogutma fanı acmıo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2012 Saat 18:19 |
Aracı durduğu yerde rolantide çalıştırın bi süre veya gaz verin durduğu yerde bu havalarda zaten ısınması lazım ve 100dereceye tam gelmeden fanı açması lazım hareket halinde fark edemezsiniz sesi zaten ama durduğu yerde fark edilir ayrıca fan açmazsa zaten şehir içi tarfikte soğumaz ve hararet yapar..Eğer ciddi ciddi hiç fan açmıyorsa önce rölelere müşürlere falan bakılır ama benim gtı da daha önce olduğu gibi beyinden kaynaklı bi problemde çıkabilir..Beyin fanı tetiklemiyo olabilir bilgisyara bağlatıp bi baktırın..
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
lew40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok saolun arkadaslar PP2000 olan bi yere gidicem kafamı kurcalıodu bu sorun cozulur insallah
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bu gayet normal. Eger gercekten fanlarin calisip calismadigindan emin olmak isterseniz aracinizi PP2000 olan bir servise gidip bilgisayara baglatin ve butun fonksiyonlari teker teker test ettirebilirsiniz. |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
bazı modelleri 98 def elan acıyor. aklında olsun. bende geçen usta radyatör ssteminin elden geçti açmayacak motor dagılacak snadım içim gitti usta umursamadı ve sonunda actı
hareket ederken zaten acmıyor gibi bisey
|
|
![]() |
|
lew40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
arabayi park ettigimde sehir ici zorladım biraz 5 dakka bıraktım geldigimde 100 derecedeydi ve fan sesi yoktu hemen hareket ettim sogudu biraz burdan anladım (bunların termostati tam nerde bulunuo arkadaslar )
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Nasil anladiniz fanin devreye girmedigini? |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fan ve termostati kontrol ettir.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
slm arkadaslar 206 mın gecen gunlerde fark ettim,90 dereceyi girdi ve sogutma fani devreye girmedi bunun sebebi ne olabilir bi bilgisi olan var ise yardım ederse sorun yapan yerin nerde oldugunu soyleye bilirmisiniz ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |