![]() |
|
fren diskleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2012 Saat 15:18 |
||
Orjinal disk takım 110 tl
|
|||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|||
![]() |
|||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Senden fiyat ne abicim..
|
|||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|||
![]() |
|||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
yanlış bilgi vermişler size düzeltiyorum ,Peugeot feredoyu alıp üzerine marka vurmuyor,orjinal diski size gösterdilermi bilmiyorum ama üzerinde hiçbir marka yada amblem yoktur,
|
|||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|||
![]() |
|||
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
||
satılıyor servislerde bence orjinali daha güzel olur ama hepsi aynı işi görüyor. torna sadece disklerde eğilme yamulma varsa yapılıyor. suya felan girerseniz diskler sıcakken yamulabilir
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Ben de on frenlerimde feredo kullaniyorum ama valeo ile aralarinda sadece amblem farki oldugunu da dusunmuyorum ![]() |
|||
![]() |
|||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Bende trw aldim ama cok isininca surtme sesi geliyor bi turlude ustaya gidemedim 3-4 hafta olacak.
|
|||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|||
![]() |
|||
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
||
tam hatırlamıyorum şuanda fakat valeodan 10-15 lira daha azdı ürüne baktım valeo sadece feredo marka ürünün üstüne amblem koymuş o kadar kodlarına kadar aynıydı
|
|||
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|||
![]() |
|||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
||
fiyat neydi hocam
|
|||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|||
![]() |
|||
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
||
Ben Nisan ayında ön disklerimi değiştim ankarada oto aykana gittim ve orjinal disk sordum.Bu diskin feredonun üzerine sadece marka vurmuş olduğunu söylediler ve 1 e bir değişim garantisi verdiler.Bende feredoyu taktırttım şu an ufak bir sesi var ama yeni olduğu için ses yapabileceğini devam ederse yenisi ile değişebileceklerini söylediler.Bende valeo şart değil feredo tavsiye edebilirim.
|
|||
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|||
![]() |
|||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
||
teşekkür ederim 3 e 5 e bakmadan değiştirmek lazım fren bu en önemli şey.orjinal herzaman iyidir zaten şimdiye kadar orjinalden şaşmadım hiç
|
|||
|||
![]() |
|||
erenöz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
||
diskin balata ile temas eden yüzeylerinde pas normal değil ancak parlak olmayan yüzeyler paslı ve kötü görünür. Disklerin durumu nedir görmeden yorum yapmak zor ancak torna ile kurtarılabilir. Bu işlem ankarada 10-20 tl/ adet aralığında yapılıyor. İllede değişecekse fikrim orjinal takmanızdan yanadır.
|
|||
307 SW 1.6 OV PACK
|
|||
![]() |
|||
||
arkadaşlar arabam 206 1.4 hdi fren disklerimi değiştirmek istiyorum
serviste orjinalinin fiyatı (çifti) 140 tl fakat valeo ,brembo,ithal ve fransız malları adı altında orjinalden farkı olmadığını söyledikleri markalar var hatta karsan marka bile var ve bunların fiyatları da (çifti)60 tl ye kadar iniyor ortalama 70-80 tl bu durumda ne yapmalıyım orjinal mi almalıyım yoksa valeo bosh veya ithal bir marka mı seçmeliyim daha önce kukllanan ve aradaki farkı söyleyebilecek var mı balatalarım yeni orjinali ile değişti balatalar öttüğü için usta sildirelim dedi oda 40 tl dedi bende sıfır alır takarım dedim ayrıca ön fren disklerinde paslanmalar var bu normalmidir üzerinde orjinal diskler var
Düzenleyen feline - 06 Haziran 2012 Saat 18:26 |
|||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |