![]() |
|
fikirleriniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mstf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2012 Saat 16:02 |
öncelikle herkeze merabalar bir 1.4 306 xr almayı düşünüyorum ama araç hakkında pek bir bilgim yok araç ilk arabam olucak aracın artı ve eksi yönlerinden bahsederseniz sevinirim.mesela parça sıkıntısı çekermiyim fiyatları makul mü?,1.4 motor yeterli olur mu? ,yakıt? gibi konular şimdiden herkeze teşekür ederim
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1.4 alma hele 90 beygir altı hiç alma , alacaksan 90-110-130-136-150-156-170 beygir filan al. 306 şart değil .Parça sıkıntısı çekmezsin ama fiyat konusunda sıkı pazarlık etmeden almamalısın .
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet düşük beygir sonra seni pişman eder. gitmez kalkmaz sollamaz nefret ettirir.
|
|
![]() |
|
mstf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fikir verdiğiniz için sağolun bende motorun küçük oluşundan endişeliydim zaten vaz geçtim 106 almatı düşünüyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |