![]() |
|
lpgde stop sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2012 Saat 19:28 |
merhabalar arkadaşlar. aracımla ilgili sorunları yazmaktan, çözüm bulmaya çalışmaktan ben usandım umarım sizlerde görüş bildirmekten usanmamışsındır.
aracım 2001 206xt 1.6 . geçen hafta sonu klimaya gaz doldurttum. soğutmuyordu klimam gaz kaçağı varmış,kaçağı kapatıp gaz doldurmuş usta. şimdide araç ile giderken klimayı açtığımda araç bir süre sonra stop ediyor. dün,bugün akan trafikte stop etti. yalnız lpg ile giderken stop ediyor. klima kapalıyken de eskisi gibi gitmiyor araç, zorlanıyor gibi. benzinde bir sorun yaşamadım şimdilik. ayrıca arıza lambasıda sık yanmaya başladı bilgisayara bağlattım lpgden dolayı dedi usta. lambayı söndürdü bugün yine yandı. başına gelen varmı böyle bir arıza. görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar konu hala güncel. bugün lpg ayarı yaptırıp, lpg filtresini değiştirdim. sonra yola koyuldum klimayı açtım bir süre sonra yine stop etti. birde araç lpgde iken devir saatinde oynamalar oluyor. rölantide bir kaç kez gaz verip çekince stop ediyor klima açıkken.
|
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
istanbulun neresindesin? sana bi adres verim oraya git kesin çözerler..
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
![]() |
|
erenöz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
hocam bir çok şeyden kaynaklanıyor olabilir. Klima açtığınızda motor üzerinde yük artıyor arkadaşımın aracında aynı sorun vardı rölanti dengeleyici diye bir parça değiştirilerek çözüldü.
|
|
307 SW 1.6 OV PACK
|
|
![]() |
|
avrupa yakasındayım.
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
gaz kelebegını temızletmekte gerekebilir güzelce
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
kelebek temizletme işini geçen ekim ayında yaptırdım. ancak yine tıkanmış olabileceği benimde aklıma geldi. yalnız kelebek benzinde de sorun çıkarmazmıydı. yada yavaş yavaş mı tıkanmaya başladı.
|
|
![]() |
|
ttaylanaa ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ttaylanaa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hangi hatayı alıyorsun ? Hata kodu ile birlikte yazarmısın.
P0171 Fakir karışım mı ? lpg den kaynaklı en büyük hata bu sanırım.
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
benzınde kelebegın okadar cok sorun cıkarcagını farketmmessın zaten gaz da farkedılıyo bıraz olsun yıne de temızletmekte fayda var dıye dusunuyorum
|
|
|
|
![]() |
|
aldığım hata hep fakir karışımdı. arıza lambası benim araçta genelde depo boşalmaya başlayınca yanar daha sonra bir iki güne kadar sönerdi. onu çok sorun etmiyorum artık.
|
|
![]() |
|
kelebek temizliği aklımdaydı zaten. çünkü geçen sefer temizletmeden önce benzine alıp denemedim hiç. hep gazda iken stop ediyordu. ve şuan gaz verip çekince de devirde dalgalanmalar oluyor. inip çıkıyor devir. birde gaz kelebeğinin kirliliği arabanın çekişini düşürür mü?
|
|
![]() |
|
tam olarak bılmıyorum ama cekısı dusurcegını tahmın etmıyorum.. sadece tepkıleri gec algılar dıye dusunuruyorum |
|
|
|
![]() |
|
sorun çözülmüş görünüyor arkadaşlar. bugün önce lpg ustasına gittim. bilgisayara bağladı. lpg sisteminde herhengi bir sorun olmadığını söyledi. sorunun gaz kelebeğinden veya buji yada bobinden kaynaklanabileceğini söyledi. oradan doğru servise gittim. serviste usta boğaz kelebeğine baktı. temiz olduğunu çıkarıp temizlemeye gerek olmadığını söyledi. sprey sıkarak sökmeden temizledi. binip klimayı açtım 10 km. kadar gittim. bir sorun görünmüyor şimdilik.umarım yakın zamanda bir daha tekrarlamaz.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |