![]() |
|
klimaaa |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2012 Saat 18:58 |
kolay gelsin
|
|
![]() |
|
Celalll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biz aynı sorunu şu aşağıdaki topicte tartışıyoruz. Eğer sorunu hallettiyseniz; biraz daha açıklayıcı bilgilerle yardımcı olursanız seviniriz. Kolay gelsin. |
|
2005 Model 307 1.6XT PREMİUM AT. BRC MY11 LPG KİT
|
|
![]() |
|
resul0671 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı resul0671
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kalorifer rezistansını değiştiri sorun düzelir. sıcakta kendini emniyete alıyor. serin havalarda aç bir sorun olmayacaktır çünki.
nerden biliyorum iki hafta önce bende değiştirdim.:-)
birde unutmadan sakın yan ürün kullanma yine ayınısı oluyor yada fan ses yapıyor. ben çıkma orjinal aldım canavar gibi maşallah...
geçmiş olsun...
|
|
3070671
|
|
![]() |
|
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
peki, klimayı açtığımızda öndeki radyatör fanı çalışmıyorsa ne yapmalıyız? bende dijital klima var, öncelerden klima çalışıyordu (soğuk modu) şimdi ise a/c tuşuna basıyorum ve 14 dereceye getiriyorum herşey normal üfleme falan var fakat soğuk üflemiyor ve radyatör fanı falanda çalışmıyor. (bu arada kışın hamam gibi ısıtıyordu, yani ısıtmasında, üflemesinde bir problem yok)
|
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Klimayı açtığınızda radyatörün önünde ki fan çalışıyormu ona dikkat edin. Kış mevsiminde uzun süre çalışmayan klimalarda sistem tıkanıklığı ya da mekanik aksamlarında tembellikler oluşabiliyor.
Belli bir süre çalışıp kendiliğinden durak klimalarda büyük bir ihtimal basınç anahtarları devreyi kesebiliyor.
Araç klimalarına az bir merakı olan soğutmacı sorun tespitini 20 - 30 dkda yapar. Ustanın yanında yapmadı diye bir şey yok tembellik yapmadan manometreyi bağlayıp basınç değerlerine bakacak. Klima kondenser(radyatör) temizliğine bakacak fanın devreden çıkma ve devreye girme sıcaklıklarına bakacak. Kompresörün devreye girmesine ve özellikle çalışma sesine kulak verecek.Emin olun klimanızda arıza var ise bu araştırmalarla bir tespit yapabilirler. |
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
ben ısrarla denıorum bı kere yaptı dedıgım olayı bıdaha yapmadı ınsallahta yapmaz :)
|
|
![]() |
|
darkdefender ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darkdefender
bugün özel peugeot yetkili servisine götürdüm. ustaya sorunu anlattım. hiç bakmadan reziztans gibi birşey değişecek dedi. masrafda 300 TL dedi. emin olamadım bir türlü.
|
|
peugeot 307 1.6 hdi xt 110 hp siyah
|
|
![]() |
|
denizkartali06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
yaa bu sorun bende de var ayrıca ara ara uçak sesi gibi bir ses geliyor klimadan özellikle dur kalk yaptığım zamanlar sanki motorda kocaman bir kompresör var gibi sonra kendiliğinden duruyor.basıp gittiğim zaman sorun olmuyor.yaptıran arkadaş fiyat lütfen.termik demiştin!!
|
|
KARTALİZMA 1.6 HDI XT 110 HP
|
|
![]() |
|
darkdefender ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darkdefender
Benim de bu sorunu acil çözmem gerek. her gittiğim başka bir şey söylüyor. en iyisi ucuzdan pahalıya doğru seçenekleri değerlendirmek. |
|
|
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buna benzer bir sorun geçn ay benimde başıma geldi devreye girip çıkıyordu klima bir çok yer gezdim yok klima motoru yok kompresör bozulmuş dediler daha sonra başka bir yere gittim adamlar tornavida ucu ile klima gazını biraz boşalttılar daha sonra sorunsuz çalışmaya başladı ben o zamn klıma gazını yeni doldurtmuştum sorunu halleden adam eğer gaz basıncı yüksek olursa klima devreye girip çıkar dedi belki sizdede aynı sorun olabilir
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
üstad ne kadara patladı masraf olarak ayrıca bende 1 kere yaptı ole ondan sora cok denedım bıda yapcak mı dıye yapmadı hıc
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bugün çıkardım aracı termiği arızalıymış. Tamir ettiler şu an sorunsuz çalışıyor.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darkdefender
Aynı sorun bende de var. klimayı ilk çalıştırdığımda çalışıyor ancak bir iki dakika sonra kapanıyor ne sıcak ne soğuk hiç üflemiyor. beş dakika öyle durduktan sonra tekrar çalışıyor sonra tekrar kapanıyor. geçen ustaya götürdüm ama ustanın yanında hiç kapanmadı sonra tekrar bi kere daha götürdüm yine aynı şekilde düzgün çalıştı:) adamlar sorunun ne olduğunu anlayamadılar. bugün tekrar bir oto elektrikçiye götürmeyi düşünüyorum. sorunu halledenler varsa anlatırsa çok sevineceğim. aracım 2005 model 307 1.6 dizel 110 hp dijital klima. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
inş buyuk bıseyı cıkmaz ustad az once ınıp denedım bı 10dk daha calıstırdım klımayı sorun yok dalga gecıo benle
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bende de aynı sorun var şu an bakılıyor ustam motor'undan kaynaklanabilir dedi açıp bakacaklar. Sonucu söylerim.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
merhaba arkadaslar bır sorum olcak sıze bugun aracımın klımasını actım en basta gayet guzel üfledı sogutmasında sıkıntı yok bı 5dk sora durdu uflemesı aracın ıcınde bekledım kapadım actım calıstı gene durdu. sonra bı tur attım yenıden actım klımayı bı 10dk calıstırdım sorun olmadı ,malum tatıle cıkıcam bı sorunu varmıdır bıldıgınız veya daha once basına bole bırsey gelen
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |