![]() |
|
dijital yağ göstergesi moralimi bozuyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2012 Saat 12:15 |
arkadaşlar geçen gün bir konuda da geçmişti kafama takılan bir durum var dijital yağ göstergem arabam 1-2 gün yattığın da ilk çalıştırmada full gösteriyor bir yere gidip geliyorum 2-3 tane simge sönüyor geçen otobanda 20-30 km biraz gazlı kullandım gaz alamaya girdim çalıştırırken baktım 3 tane yağ simgesi yanıyordu 1 gün durdu araba ful yandı.yağ çubuğuna bakıyorum maximum çizgisinden çok az aşağıda yağı değişeli 2800 km olmuş.gösterge ikide bir eksik gösterince çubuktan emin olamıyorum(acaba zemin mi eğri araba düz durmuyor mu?diye)bu gösterge tam sonuç verir mi*birde çubuğu silip yerine koyduktan sonra ne kadar bekleyip tekrar çekip bakmalıyım?paranoyak olmaya başladım
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gostergeyi hic dikkate almamalisin. Eger yag seviyesi kritik durumda az ise zaten orta konsoldaki yol bilgisayari ekranindan uyariyi alirsin. O durumda zaten inip yagin durumuna yine cubuktan bakarsin.
Cubugu sildikten sonra yerine koy ve tam olarak yerlestigine emin ol. Sonra hemen cekip durumuna bakabilirsin. Paranoyak olmaya gerek yok benim aracimda da bazen dijital gosterge en dipte gosteriyor. ![]() |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
![]() ![]() ![]() ![]() |
koliva sende olmasan:)bende bazen yağ çubuğunu silip biraz bekleyip çekiyordum o zaman hatalı bakıyormuşum demek ki geçen bir arkadaş baktı silip hemen çekti çok az eksik buda önemli değil dedi bundan sonra dijital göstergeyi görmezden geliyorum cevabın için teşekkür ederim.
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Cok kati bir yagin seviyesine bakiyor olsan yag cubugunu bekletmen mantikli olabilir ancak araclarimizda cubugu indirdigin zaman zaten hemen yag cubuktaki yerini aliyor. Hadi diyelim 1-2 saniye beklemek olabilir ama fazlasi icin bir neden goremiyorum. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
göstergeye itibar etme hocam o bendede en alt seviyede gösteriyor yanıyor sönüyor sonra düzeliyor önemli olan çubuk ne gösteriyor:)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
![]() ![]() ![]() ![]() |
çubuk şuan normal maximumun biraz altında bir garip çubuğun iki tarafı birbirini tutmuyor bi taraf maximumun biraz altında bi taraf biraz üstünde(arka ve ön yüz)bende ortalamayı alıyorum yağın seviyesi normal bi dahada dijital göstergeye kafamı takmıyorum
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hocam eksiltme konusunda fikrim yok benim aracımında yağ bakım yazamnı geldi max seviyenin çok az bi altında şuanda.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
evet o gösterge her zaman farklı gösteriyor, müşürü de değiştirsen aynı. En güzeli yağ çubuğuna bakmak
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |