![]() |
|
EGZOS EMİSYON PULU ALAMADIM DEGERLER YÜKSEK YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
CEM1984 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2012 Saat 03:07 |
SLM ARKADASLAR BENİM 2000MODEL 1,6XS ARACIM VAR EGZOS DEGERLERİ
CO-1,13VE0,83 CO2-13,4VE13,5 HC-1,06VE1,22 LAMBDA-1,013VE1,024 İKİ KERE ÖLÇÜM DEGERLRİ YAN YANA -BENZİN LİDİR ARAÇ BUNA GÖRE BU VERİLERDE SORUN NEDİR SEBEBİ NEDİR PUL ALAMADIM SAYGILAR.. |
|
![]() |
|
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pul almakta sıkıntı yaşıcagını sanmıyorum sanayii'ye gittiğinde egzos'dan geçmeyen araba yok.. Ama degerlerin yüksek çıkmasına bişi diyemicem.
|
|
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
git özele git onlar daha kolayb verir pulu veren çok yer var. illa gidipte tuvturkten almak zorunda değilsin
bas parayı al karoyu
|
|
![]() |
|
CEM1984 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
EN SON ÇARE ONA BAŞVURCAGIM AMA BU DEGERLERİN NEDEN KAYNAKLANDIGI. ARABAMA KARSI TİTİZİM YAPTIRMAK İSTİYORUM SEBEP LERİNİ ÖGRENMEK İSTİYORUM SAYGILAR
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
birde yazılarınızı küçük harfle yazarsanız çok daha iyi olur
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
oke pardon.....
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
sanayide yaptırın ben götürdüm yaptırdım egzoza bağlamadılar bile direkt pulu verip geçirdiler.. tüve gittim orda bi araba vardı 2010 model linea onun değerleri yüksek çıktı bence tüv saçmalıyor her gelen araca egzozundan kusur buluyor bu değer olaylarında bi yanlışlık var yada herkesin aracı böyle bilemiyorum
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
sanayide hallederler evet bakalım ankarada ne re varsa bakıcam ---teknik bilgiye sahip kimse yokmu verdigim verileri okuya bilecek
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Cem Bey,
Aramiza yeni katilan uyelerimizi daha yakindan tanimak icin asagidaki linkte goreceginiz gibi bir formumuz var. Doldurabilirseniz seviniriz. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz |
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
egzos pulu muayenem 13 nisandı ama gitmedim...cezaya mı girer..nereye yaptırcam ben bu muayeneyi..kaça mal olur...
|
|
![]() |
|
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Sanayide biryere yada yetkili servislerde bir yere yani egsoz muayenesi yapan herhangi biryere en son 28 tl diye hatirliyorum zam filan gelmediyse
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
![]() |
|
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
eksoz muayenesinin gecikme cezası olayı yoktur. muayeneden geçemezsiniz ve polis kontrolünde ceza yazlmasına neden olur. |
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
![]() |
|
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
bende geçen ay 28 tl ye yaptırdım. şayet eksoz pulu kartnız yoksa + 5 tl daha ödüyorsunuz
|
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim şahindede yüksek çıkardı verirlerdi ivediğin orada yaptırırdım
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |