![]() |
|
artık satıyorum. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MuratUlg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2012 Saat 00:15 |
ben sorunlarla uğraşıyordum ama baktım birini tutsam diğeri kaçıyor bıraktım komple :D
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
artık bende satıyuorum 406 bva mı bıktım al4 den
ısınma sorununu çözemeden bıktım
|
|
![]() |
|
MuratUlg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
aynen satılana kadar beklerim böyle :D
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
bence yanlış düşünüyorsun kardeşim ben arabayı aldığımda vasattı kendimden kıstım herşeyini yaptım zaten açtığım konulara bakarsan görürsün nelerle uğraştığımı yani ben arabayı aldıktan sonra birşeyler yaptım o haliyle peugeot bayii 18 verdi ki biliyorsundur ne kadar kırdıklarını :)
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence fıyat yuksek ben benım aracı 21500 e aldım km orjınal 44 binde sol kapı boyalı bı tek:) araca lpg harıc 2000 masraf yapım trıger balata on dıskler ve ıvır zıvır degıstrıdm ozmana suanda benım arac 25000 eder en az :D
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
bencede çok yüksek değil satılır elbet her malın alıcısı vardır. Ha 20ye vermessinde 19a verirsin ama sen de haklısın kardeşim 16 lira ver 4-5 harca e geri 16ya satmaya için el vermiyor anlıyorum. Sen sabret acelen yoksa tok satıcıyı oyna, kafana uyarsa satarsın baktın satılmıyor çok zaman geçti artık kurtulmak istiyorsun o zaman çekersin fiyatı
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
bir ben satamadım :(
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
bence fiyat hiç yüksek değil mal alıcıya satılır 16 17 ye 206 dizeller gidiyor sabret satılır bence
|
|
2004 madel 307 1.4 hdı XR
|
|
![]() |
|
haklısınız söylediklerinizde ama içim el vermiyor 16 17 ye geçenlerde bir tanıdık varmıs bir peugeot bayiinde fikir amaçlı gittim sorum aracımı kaça alırsınız diye 17.500 dedi o zaman dediğiniz gibi en temizi fiyatı çekim bari ben
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
aizizim sen fiyatı mutlaka bir araştır ve ona göre makul yaz bence takdir senin mal sahibi sensin tbaiki
|
|
![]() |
|
bence pahalı ama umarım satarsınız hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
Biliyorum fiyatı çok yazdım sorunlarına göre ama ben 17 ye aldım 5 6 bin masraf yaptım fazlada kullanmadım aldığımdan karşılamam lazım fiyatı.
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |