![]() |
|
Yay basma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2012 Saat 00:37 |
Arkadaslar merhaba aracim onden ve arkadan biraz hatta baya yuksek duruyor yayi isitip basmak saglikli midir
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oyle olmaz o. Yeni bir yay alacaksin ve taktiracaksin. Orjinallerini ise saklayacaksin. |
|
![]() |
|
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki onler yayla arka torsiyon indirerek yapilsa maliyet ne olur
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ön yaylar marka ve kısalma ölçüsüne göre 50 ila 1000tl arası değişiyor. Tavsiyem Einbach pro kit 3.5cm konforda çok ta düşüş olmaz.
Arka torsiyonuda iyi bir ustaya 1-2 diş indirtirsen mis gibi olur. O da ustanın fiyat tarifesine göre değişir. |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
yay basma aslında peugeotlarda yere yakın olur bence senin araç ilk sahibi değilsen elden geçmiş ve değiştirmişler yayları
|
|
![]() |
|
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
Kesinlikle tavsiye etmiyorum hiç bir şekilde önermiyorum.. Mutlaka SPOR yayla yap bu işi.. Isıtmanın yada yayı kestirmenin Çok tehlikeli durumları oluyor.. al bi spor yay keyfine bak
|
|
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Maddi durumları ayarlayıp spor yay olmak en mantıklısı.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Merhaba arkadaslar. Aracima 206 gti tamponu takilacak suan boyada sali yada carsamba gunu sisler baglanacak aracta angel far ve ledli stop mevcut 15 inc jantta var karlik dusunmuyorum cam filmide ayni sekilde cok sorun oluyor trafikte bnce tek eksik arac leylek gibi duruyor kimi elleme alcaltirsan sesi cok iceri alir diyor kimi kesinlikle alcalt ses faln almaz diyor kararsiz kaldim acikcasi abarti modifiye olsun istemedigim icin karlik taktirmiyorum ama araci yere basmak istiyorum on ve arkayi yere basmak icin tavsiyeleriniz nelerdir hangi yayi almaliyim netten siparis vererek yay almayi dusunuyorum arkalar torsiyon oldugu icin oyle saniyorum ki torsiyon dusecek
|
|
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
ben aracı aldıgımda hersey normaldi. torsiyon sorunu vardı arabayı bıraktım 2 gün sonra ne göreyim arabanın arkası nerdeyse yerde
kasislerden gecemıyorum.
nasıl olcak dedim ustaya 15gün gez gel kaldırırız dedi.
15gün sonra gittim bişeyler yaptı kendince şimdi sonuca bakın.....
arabanın tipi kaydı.
bu hafta uzun yola cıkıcam yüklü gidicem artık izmirde indiririz.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
nasıl bi ustaya denk gelmişsizin kasap resmen bu ne hal böle ya.. araziye çevirmiş arabayı..
|
|
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
ewet vallahi ama burda doğru dürüst işten anlaayan usta yok
malesef penseyi eline alan ustayım demiş.
en iyisi izmirde yaptırıcaz artık....
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
bu resmi saklayın ben hayatmda böyle kalkık bi araba görmedim sinirlerinizi bozmak istemem ama kahkaha attım resmen :) işin şakası bi yana torsiyonları kesinlikle eski haline getirin değiştireceğiniz sadece 2 yay maddiyat 2side aşağı yukarı aynı olacak neden ısıtacaksınızki ? en zararlısı ısıtmadır kestirin daha iyi kestirmekte berbattır gidin çakma fk alın (türkiyede gerçeği yok) alın ve 5 cm basın.. 3.5 luğu kullanıpta öneren birr kişi dahi bulamazsınız neden 3.5 luk önerilir hala anlamış değilim (o kadar spor yay kulanmış birisi olarak) saygılar
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
eyvallah bende gülerek karşıladım mesajınızı
ama konuyu ben acmadım.
benim başımada böyle bi olay geldi.
aslında yaylar alakalı durum değil.
usta yaparken yanında durdum.izledim
(şim parçalarında adını bilmiyorum ama)
uzun bir mil var onu çıkardı tekerleklerin takıldığı yeride levleyle kastırdı
amasörleri yerine taktı
baktım ki sonuç hüsran. ama dediğim gibi uzun yola baya bi yüklü gidicem artık izmirde yaptırıcam.....
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Hocam gecmis olsun gercekten icler acisi utanmadan arabayi bu sekildemi teslim etti size ben buyuk konusmayimda kesin oldururdum o adami
|
|
|
|
![]() |
|
:)
abi dedim burada yapacak işten anlayan yok yer konum pek
belirtmeyim
urfanın biyeri diyeyim okadar.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Neyse en azindan bunla gecmis olsun en azindan arac yurur durumda:)
|
|
|
|
![]() |
|
ewet ama savrulur diye korkuyorum.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bunu yapan usta kör mü hiç hayatında bu kadar hava araç görmüşmü acaba bende güldüm kusura bakmayın :)) biraz daha kaldırsa camel trophy yapılır :))
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
estağfirullah neden kusura bakayım. gidince düzelttiricez bakalım
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
yiğiteroglu arkadaşım kusura bakma konuyusen actın ama herkez benim araca bakıyor.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |