![]() |
|
Xcarlink |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemesk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2012 Saat 19:27 |
Merhaba Arkadaşlar. Bende herkes gibi aracın ses sisteminden şikayetciyim. Cd changer calısmıyor. Doya doya muzik dinleyemiyoruz. Fm transmitterlerde malum. Aracın orjinalligini bozmdan (ekrandır, direksiyon kumandasıdır, montajıdır...) artık birsey yapmak istiyorum tabi bütcemi fazla zorlamıyacak. Lütfen bir fikir verin Xcarlink diye bir alet var kullanan oldumu aranızda gerçi baya pahalı yada 307 ler için montaj dahil orjinalligini bozmayacak double din ne var Amerikada kuzenim var uygun fıyata getirtebilirim diye duşunuyorum. Çok sey istiyorum sanırım
![]() |
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
cemesk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar cevap verebilecek kimse yokmu
|
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Belirttiğiniz linkteki ürün türkiye de de satılıyor zaten. Biraz pahalı ama güzel biş. ok kailte beklemeyin bir süre bunun 207 için olanını kullandım. Çok kaliteli değil. dvd çok ses çıkarıyor. gps te fln çızırtı geliyor radyo sesi ve çıkışlar kötü....
İmaknınız varsa pioneer kenwood gibi double din almaya çalışın onlar da kumandaya adapte olabiliyor. Xcarlink denilen olay çok basit kullanan var. Orjinal teybin cd changer girişine bağlanıyor. Ortalama cd kalitesinde 128-320kbps ses veriyor. USb ve sdkart kullanabiliyorsunuz. Ama size kesinlikle tavsiyen double din teyp almanız. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ucuz yollu bu işi halletmek ve aracın kumandasını kullanman için tavsiye ederim. Benzer ürünler internette satılıyor. ben 206 aracımda 1.5 senedir kullanıyorum. Ses kalitesi çok yüksek değil ama çok kullanışlı bir ürün şahsen tavsiye ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |