![]() |
|
patlayan amörtisörler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2012 Saat 19:38 |
merhaba arkadaşlar bundan 5 ay önce aracın dört amörtisörünü monroe marka 2 yıl garantili amörtisör takarak değiştirdim ama 3 ay falan kullandım sonra farkettimki sanki arabada hiç amörtisör yok çukurlarda kasislerde tak tak vuruyor 1 ay öle kullandım sonra ustaya götürdüm lifte kaldırdı baktıki amörtisörler gitmiş taş gibi olmuş aldığım yere ustayla gittik garantiden 4 tanesinide değiştirdik tabi ön düzen falan komple bi bakımdan geçirdim arabayı daha 2 hafta olmadı arabanın gidişinde bi düzensizlik başladı arka oynamaya başladı gene tak tak vurmaya başladı bugün iyice inceledim baktımki sol arka amörtisör tamamen yağlanmış ve sanki yağa batırıp çıkarmışsın şimdi merak ettiğim acaba aldığım amörtisörler sahtemi yoksa benim araçta bilmediğim bi sorunmu var sürekli amörtisör patlatıyor bide ilk amörtisör değiştirdiğimden beri araba bi türlü düzen tutmadı aracımda 17 jant 225 45 lastik var bununla bi alakası olabilirmi yada yaylar özelliğini yitirmiş olabilirmi bende tam bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim amörtisör değişimine her seferinde bi sürü işçilik veriyorum lütfen bilgi sahibi olan varsa yorumlarını esirgemesin
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence amortisörlerin sorunlu ebat farklılığı nedeniyle birçok araqç var piyasada ilk defa sizin gibi şikayet duyuyorum. iadeden paranı almaya bak
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
neden orjinaltakmıyorsunuz da monroe da ısrar ediyorsunuz garantiden değişince parasını alın bence gidin orjinal takın ben amortisörleri değiştirdim orjinali ile 2 senedir sapasağlam mis gbi kullanıyorum
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinalinin markası ne ? bulunduğum yerde pek bulunmuyor iade işini kesinleştirip netten sipariş vereyim sponsorlarımızdan alıyım
|
|
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
orjinalinin markası orjinal:)) şahin peugeot a özel mesaj atın o size gerekli bilgiyi ve fiyatı söyler
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
arabanın orjinalini düzenlerde ve takımlarda bozmayalım sonra böyle sorunlar çıkıyor ve randıman alınmıyor garantiden paranızı alın ve sponsorumuza danışıp orjinal parçayı alın
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
bılsteın yada konı marka amarsıtor takmanızı onerırım.sorununuz cozulecektır.orjınalde takabılırsınız
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
tavsiyelere kulakver bence
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
zaten sizlerden gelen tavsiyeleri sürekli dinliyorum monroenin iyi olduğunu sölemişlerdi ustada en iyi marka monroe demişti tabi bulunduğum yerde pejolardan pek anlayan yok az önce arabayla 60 km yol yaptım arabada sanki amörtisör yok çok konforsuz en ufak çukurları hissettiriyor sercinho kardeşimiz bılsteın yada konı demiş olmazsa aldığım yerle konuşacam üstünü verecem bana bunları getirsin tavsiyeler içinde teşekkür ederim
|
|
|
|
![]() |
|
osman_bora ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
bencede orjinal al ve bu işlemden sonra rot ayarını yaptır muhakkak .sen birde rot cuya git usta dediğin lifte baka rotcu 4 lastik yerdeyken bakıyor ve daha sağlıklı beni dinle pişman olmazsın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |