![]() |
|
206 Roland Garros hakkında. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ynsylcn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2012 Saat 19:13 |
Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum forumlardan ordan burdan.Birinin dediği birinin dediğinin tutmuyo bu konuda.Sizlerde bana yardımcı olursanız sevınırım.Rolland garrosun + özellikleri say say bıtmez ama benım bılmek ıstedıklerım - ne gibi özellikleri var yada yaşanabilir.Almak istediğim araba 1.6 110 hp yakıt tuketımı sehır ıcı sehır dısında nasıldır , sıralı sıstem taktırırsam ne kadara düşer.Artı şu an kafamda ola araba http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ne-aradigini-bilene-tertemiz-roland-garros-79592862/detay budur yardımlarınızı beklıyorum.
|
|
![]() |
|
206cc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşım roland garros diğer araçlara göre daha doludur, bende roland garros cc var, büyük ihtimalle snn almak istidiğin araçla aynı motora sahiptir, yakıt açısından seni ciddi şekilde üzebilir ki beni üzüyor ondan söylüyorum ama aynı motorda başka araçlara takılan lpg lerin oldukça iyi sonuçlar aldığını gördüm, rakam yaklaşık %20 ve 40 arasında değişiyor, lpg ile yakıt makul seviyelere iniyor
|
|
2003 Peugeot 206 CC Roland Garros
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
yanlız bu aracın jantları sökülmüş,orjinal çelik jant olmalıydı
imkanın varsa eğer üzerine 3-4 bin daha koy dizel aynı kilometrede feline al hem model yüksek olur hem dizel hemde daha dolu olur daha az üzülürsün hemde satarken sorun yaşamazsın dizel feline en baba 206 dır
Düzenleyen feline - 01 Haziran 2012 Saat 22:09 |
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
km düşük fiyat gayet güzel temiz duruyor araç.
rolland garrosumun beni tek üzen yanı döşemeleri oluyor, deri güzel falan ama bende yıpranma var + çabuk kirleniyor. Cam tavanı olsun dijital kliması performansı olsun (ki bende 90bg olanı var o bile çok sağlam) şahsen ben RG kullanıcısı olarak tavsiye ederim, lpg var yakıtta hiç üzmüyr devirli kullanmama rağmen 25kr civarı çoğu zaman daha az yakıyor yanlız bu linkteki araç baya leylek gibi havaya kaldırılmış o ne öyle ya |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
bencede pek yanasma. ama illa hastalık boyutundaysa tutkun hemen git al göznü karart eksilerini görme
sevda bu nede olsa sevdalanan anlar...
|
|
![]() |
|
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinal jantları alınmış genede hoş araç ama bence biraz daha araştır |
|
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Şu da var, roland garros gerçekten benim düşüncem mükemmel bir araç ama şimdiki aklım olsa yukarda bir arkadaşın dediği gibi dizel alırım kesinlikle, hemde modeli biraz yüksek olsun en az 2005 falan.
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |