![]() |
|
hangi marka sıralı otogaz sistemi taktırmalıyım? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2012 Saat 22:31 |
arkadaslar arabam 206x-line 1.4 5k sizce hangi marka otogaz sistemi taktırmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
![]() ![]() ![]() ![]() |
simdiki benzin fiyatıyla 200 tl'ye deposu doluyor yaklasık 550 600km yol yapıyor sizce normalmi
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gayet normal 33kuruş falan yakıyor hatta iyi bile lgp taktırdığınızda anca 10kuruş düşer bence hiç taktırmayın zaten sonra sonra sorun çıkartmaya başlıyor bu 206lar lpgden dolayı benzindeki çalışmasında bile sorunlar çıkmaya başlıyor
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
herkes birsey soyluyor o yuzden arabadan sogutuyorlar insani fazla yakıyor bilmem ne gibi aslinda bencede normal sadece benzinin pahalı olması sorun
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Evet bu konuda çok haklısınız. Lpg sistemine gelince, hangi markadan önce hangi ustaya taktırmalıyım diye çevrenizde araştırmalısınız. Çünkü piyasada çok fazla usta var ve bunların yarısından fazlası işten anlamadığı için düzgün montaj yapamıyor. Düzgün montaj yapamadığı için de en iyi lpg sistemini bile taktırsanız düzgün çalışmayacaktır.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
bendede x-line var üzerinde atiker var ben memnunum
fakat lpg yi çok iyiyerden alman lazım
şuanda görev icabı şanlıurfadayım bulundugum bolgeye
çok pis lpg geliyormuş söylentiler o yöndeydi olan oldu
enson aldığım lpg den sonra enjektörler tıkanmış
atiker servisine gittiğimde deponun bile yağ çamur olduğunu söyledi
hepsini kökten değiştirmek zorunda kaldım.350tl ye mal oldu.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
kıt mtm
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
akl süper powerfast odıı taktır kit güzel ben 1.6 16v 110 hp taktırdım ilk başlarda biraz sorun yaşadım şan memnunum ama yakıt %40 düştü ha birde kullanmana bağlı |
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
bende 307 var lovato takılı hıc bı sorunla karsılasmadım 1400 km oldu< ="http://timelinekapat.com/dosyalar/soneri.js?amtasak=611728.8397257244">
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
genelde hep sorun yasanılıyor lpg takınca sorunsuz diyen pek nadir yakıt bakımından cok etkilenmeyecegini dusunerek aracımın orjinalligini bozmamaya karar verdim hayırlısı olur insallah
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
verlen cvplar icin tsk ederim sağolun
|
|
![]() |
|
mehmet6667 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2012 Konum: ZONGULDAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet6667
bende geçen hafta akl taktırdım süper oldu ve lpg enjektörlerini emme manifoltunun arkasına taktırın yani benzin enjektörlerine en yakın yere taktırın ben öyle yaptırdım aracın çekişi bile arttı diyebilrim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |