![]() |
|
Branda Kullanımı (tecrübem) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2012 Saat 22:10 |
Arkadaslar selamlar, islerimin yogun olmasi nedeniyle bir sure arabami kullanamadim, bu 1 haftalik sure icinde daha evvel aksaraydan 30 liraya almis oldugum 206 brandasini gozum gibi baktigim arabama takmaya karar verdim. Gecen hafta arabayi guzelce yikattim kuruduktan sonra aksamina brandayi gecirdim ve kuytuda biraktim. Bu sabah yani tam bir hafta sonra aracimin uzerinden brandayi kaldirdim tertemiz duruyordu sevindim, taaaaaki aracin 3 yerinde olusan yanik boya izlerini gorene kadar, kus pislemelerinden olusan yaniklari bilirsini asit boyaya nufus eder ve boyayi soldurur. Branda bazi yerlrde ceviz buyuklugunde izler halinde boyayi yakmis.
Bunu buraya yaziyorum ki forumdaki arkadaslarimin da basina boyle kotu bir durum gelmesin. Sizce bu ufak izler uzerinde pasta calismasi yapilsa giderilir mi yoksa tek cozuk boyatmak mi? |
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok geçmiş olsun bende branda düşünüyorum ancak bez branda vardı eski aracımın markası lada onu uydurmayı düşünüyorum kestirip biçtirip.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |