![]() |
|
206 x-line otm vites yardım lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
manavgatside ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2012 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı manavgatside
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2012 Saat 20:17 |
arKadaşlar forma yeni katıldım. 1 yıldır 206 x-line otm kullanıyorum. tüplü memnunum.
benim araçta şöyle bir sorunu var. eğer ışıklar açıksa vitesler değişebiliyor. yani frene basmadan vitesi p den d ye alabiliyorum. ışık kapalı ise frene basınca değişebiliyor. yoksa değişmiyor. dediğiniz ışıklarda yanmıyor. marşa basmadan once sadece p gözüküyor. ayrıca cok nadir olmakla birlikte bazen - işareti cıkıyor sağa cekip N ye alıp tekrar D ye alıyorum. ne zaman oluyor derseniz yüksek devirde vites attığımda oluyor. hızlı kalkış ve ani frenlerde oluyor. birde ateşleme bobini değiştridik. araç benzinde iken cok hafif bir cızırtı var . tüpde bu ses yok. aracım 65 000 de. bu yazdıklarım problemi ne olabilir sizce
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni gelen arkadaslarimiz icin soyle bir basligimiz var.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |