![]() |
|
kötü görüntü düzeldi. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2012 Saat 13:34 |
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cikan boya sanirim siyah olan madde, komple kazimak lazim onu ama alttaki metalik boyaya zarar vermeden, temiz iscilikle
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
plastik gibi duruyo boyandığı zaman aynı görünüm olurmu ki
mat bir görünüm var
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
çek bence hepsini alttaki boya daha sık
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
O kaplama servisten yenisini alabilirsin yada katbon yaptirabilirsin onun yerine
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
o plastik parça satılıyor. bende de aynı durum var ama senin ki kadar kötü durumda değil o yüzden değiştirmiyorum. servisten temin edebilirsin. |
|
![]() |
|
teşekkür ederim
biraz araştırdım gittigidorda buldum mat siyah carbon kaplama
onunla yapsam hoş olurmu acaba
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
anil007 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
servis pahalı işcilik çıkarır bence reklam işi yapanlardan yaptırabilirsin karbon kaplatmayı düşünürsen oda şık duruyor
|
|
![]() |
|
bu ürünü alsam uygun olurmu |
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
hiç uğrasma ürün almakla aksesuarcılar 20 ila 30 tl arası carbon kaplama yapıyolar elinden geliyorsa kendinde yapabilirsin mesela ben ön panjuru kendim kapladım carbona
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
kardeş o bahsettiğin parça satılıyor pejo yedek parça satan yerlerde , kapı çıta bantı diye geçiyor. ben 2 sene önce 2 kapı için 12 tl ye almıştım
|
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
![]() |
|
ok sagolasın bi bakayım araştırayım bende tam adını bilmiyordum.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
mehmet6667 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2012 Konum: ZONGULDAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet6667
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş benim araçtada aynısı olmuştu film çeken yere git aynısını orjinali gibi yapıyorlar 10 tl ye yaptılar benimkini.. mat renk orjinalinin aynısını ısıtıp yapıştırıyolar.
|
|
![]() |
|
eyvallah bi kaç yere sorayım bakayım
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
aynı kötü görüntü bende de var önce sökcem komple bakalım güzel durmazsa da mat siyah alıp kaplıycam, ama sorun şu ki dayanıklı olur mu bu şekilde
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
sök gitsin be dostumn ugrasma
|
|
![]() |
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Eskisinden daha mi iyi olmus ne
![]() |
|
![]() |
|
çok sagolun
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |